WISH | Een lichte verslaving aan sportschoenen

woensdag 18 maart 2015


Ik heb maar liefst vier paar schoenen waar ik op sport en het zal je niet verbazen, maar ze zijn van Nike. Ik scoorde vorig jaar Roshe Runs in het zwart die ik in eerste instantie alleen casual droeg. Nu vind ik ze stiekem toch wel leuk en makkelijk te combineren in de sportschool. Verder heb ik nog twee paar Lunarglides, zalmoranje (die hierboven op de foto) en paarse en ik sport ook wel eens op mijn Kaishi's als ik mijn andere sportschoenen ben vergeten (oeps). Natuurlijk is vier paar al redelijk veel, maar stiekem kun je nooit genoeg Nikes hebben! Je hebt zulke vette modellen en telkens komen er ook nieuwe bij. Gelukkig ga ik in de zomer weer naar de Nike outlets in Florida waar ik hopelijk weer wat mooie modelletjes kan scoren, maar nu eerst een paar stoere stappers op een rijtje (vooral met veel kleur)!


Wat een leukerds he? Althans, ik vind ze zelf onwijs leuk! Ze zijn wel wat heftig en je moet er van houden, maar onder een zwart/witte sportoutfit passen ze perfect! Die rechtsonder zijn wel heel erg vet (en erg roze). We blijven meisjes en we willen er stiekem toch wel erg leuk uit zien in de sportschool en dan vooral ook in leuke kleurtjes. De modelletjes die je hierboven ziet zijn niet perse alelmaal speciaal voor de sportschool, uiteraard mag je ze ook casual dragen. Ik zelf zou de schoenen linksboven, midden en linksonder niet zo snel buiten dragen, maar de andere twee modellen wel. Als ik mocht kiezen van de schoenen hierboven zou ik kiezen voor nummer 2 en 5! Wat voor model zou jij kiezen en wat voor kleur? Heb je al een favoriet model van Nike (ik vind zelf de lunarglides en free runs nog steeds errug leuk)? Let me know! Ben benieuwd waar jullie op sporten! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 


13 opmerkingen
  1. Ja ik herken het! Al laat mijn portemonnee het helaas niet toe. Nummer 1 en 2 vind ik er leukst ;D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb even niet meer gereageerd op je blog maar kom altijd wel even kijken! Ik vind de nike sneakers de laatste tijd erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah ik vind sportschoenen ook zo leuk! Nummer 2 en 4 zijn m'n favorieten :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ohhh jaaa heel fijn!! Nummer 3, 4 en 5 zijn tof! En ik wil ook naar Nike outlets in Florida, haha!

    ♥♥♥

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Waauuw wat een toffe sneakers, vooral #1 is liefde.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nummer 5 vind ik wel echt gaaf :)! Dat je gewoon 4 paar hebt, joh, zo veel! Ik heb zelf ook Nikes voor het sporten :).

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuk! Ik vind ze allemaal wel gaaf

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijke schoenen en wat een geweldige kleuren! Ik raak ook steeds meer verslaafd aan sportschoenen en -kleren....
    X

    BeantwoordenVerwijderen