PERSONAL | Photodiary week 11

maandag 16 maart 2015


Vorige week was het zo druk dat ik vergat om foto's te maken. Een diary zonder foto's is natuurlijk niet zo handig, dus afgelopen week lette ik goed op dat ik af en toe even een fotootje schoot. Met succes, want nu is week 11 in foto's alweer aan de beurt. Ik ga mijn laatste drie wekens tage in en moet daarna alweer naar school, bleh! Aanstaande donderdag heb ik een leuke producttraining op de planning en verder moet k even zien wat me te wachten staat voor week 12, maar nu eerst: week 11! Zo had ik onder andere ruzie met een medewerker over een horloge, hing ik een voor een kettinkjes op op een locatie voor stage en had ik een date met mijn vriendje! 


Op dit moment zit ik met mijn vriendje in mijn huis. Mijn moeder is op vakantie dus dat betekent zelf het huishouden runnen én natuurlijk ook koken. Mijn vriend en ik besloten om eens flink gezond te doen en echt niet te cheaten. We haalden bruine rijst, veel kip, groenten en ook zoete aardappel. Een beetje saai was het wel om steeds hetzelfde te eten, maar het was wel onwijs jummie! De zoete aardappel is hierboven wel gebakken maar oh zo lekker.


Op dinsdag is het altijd tankdag. Op maandagavond is hij al een soort van leeg en dan red ik op dinsdag nog net heen en weer van mijn stage en op de terugweg tank ik altijd. Het is altijd een sport om de getalletjes op een leuke manier te krijgen en ik vond 45,45 wel een leuk gezicht en maakte daarom een foto!


Ik vroeg afgelopen week of ik een keer mee mocht naar locatie. Wij zitten zelf op kantoor en tekenen en plannen alles, maar op de locatie is het toch voor het echie. Ik mocht helpen met zesde kettinkjes op te hangen, een voor een. Het was even een werkje maar het resultaat was onwijs leuk, je werkt echt ergens naar toe. 


Op zaterdagavond gingen mijn vriend en ik GlowGolven. Het is minigolven alleen dan in het donker en met blacklight. Een extra toevoeging is nog een 3D bril en dan komt alles ook nog eens flink op je af. Het was onwijs leuk om te doen en midden in het centrum van Amsterdam. Ik ga er later nog een artikeltje aan wagen, maar ik verklap alvast dat ik de winnaar was van de avond!


In het weekend had ik een meeting met een groepje meiden die ik via girlscene heb leren kennen. Het was onwijs gezellig! Ik kwam in de V&D deze onwijs leuke horloge tegen van Swatch. Voor 19 euro en 25% korting er bovenop wilde ik hem wel meenemen. Eenmaal bij de kassa bleek het horloge en duurder te zijn en ook nog eens niet de 25% korting die mij werd verteld. Superirritant en ik vond het eigenlijk belachelijk. Ik ging nog in gesprek erover, maar kreeg het horloge niet mee voor de eerder genoemde prijs, zo irritant! Ik vind dat wanneer er iets voor een bepaald bedrag staat je het ook gewoon daarvoor moet meekrijgen. Het was niet mijn fout dat hij verkeerd gestickerd was. Helaas pindakaas! En dit was weer week nummer 11! Hebben jullie ook wel eens zoiets meegemaakt met een artikel zoals ik met het horloge? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

10 opmerkingen
 1. Best leuk horloge en wel raar dat ze het niet doen want ze doen het zelf fout en jij ziet alleen de prijs die daar staat dus in principe moeten ze hem dan gewoon meegeven voor dat bedrag..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh dat horloge is zo leuk, wel ontzettend balen het is in principe hun fout en dus zouden ze het voor die prijs weg moeten geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aaah ja leuk istie he! ik had m een keer gewonnen bij v&d!
  wat stom dat je m niet voor die prijs meekreeg zeg!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel slecht dat je het niet voor die prijs heb meegekregen zeg!
  Al die jaren dat ik in de winkel sta is er altijd gezegd: De prijs die de klant ziet, daar heeft hij/zij dan ook recht op. Het inderdaad niet jou schuld dat het niet goed geprijsd is. Hadden ze je gewoon in tegemoet moeten komen hoor, ik snap je helemaal! Wel zonde dat je hem niet hebt meegenomen, hij is echt leuk! Lekker kleurrijk hihi!

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! Ik heb zelf ook in de winkel gestaan, dus weet hoe het eigenlijk hoort te gaan!

   Verwijderen
 5. Wat jammer van de horloge, dat kan inderdaad écht niet. Slechte service! <3

  BeantwoordenVerwijderen