PERSONAL | Photodiary week 12

maandag 23 maart 2015


Dit was toch wel een gigantische drukke maar bijzondere week! Ik had veel in mijn agenda staan en racede voor mijn gevoel heen en weer. Vijf dagen stage, 's avonds werken en sporten, een dagje naar Schijndel (vlakbij Den Bosch) voor een ontzettende leuke producttraining en het meest bijzondere van deze week was dat mijn beste vriendin beviel van een onwijs schattig en lief meisje (ik ben verliefd). Benieuwd naar alle foto's die bij deze week horen? 


Ik vond het deze week toch wel erg frisjes! Hoewel de zon vaak lekker scheen was het toch nog net even te koud om al gek te gaan doen. Ik ben zelf een redelijk koukleum dus het leek me weer eens een goed idee om mijn lange jas en mijn gigantische sjaal uit de kast te pakken en me hierin te verstoppen.


Maandagavond had mijn vriend een goed idee: na een paar uurtjes werken in de avonduren wilde hij lekker een bordspelletje doen. Ik vind bordspellen eigenlijk onwijs leuk, maar vergeet het om te doen. We wilden eigenlijk Monopoly spelen (wij hebben een hele mooie oude set) maar die kon ik zo even niet vinden. Gelukkig was er vervanging en speelde we een potje levensweg. Ik weet eigenlijk niet meer wie er gewonnen had, want we lagen onwijs dicht bij elkaar qua eindbedrag.


Op donderdag ging ik op pad naar Schijndel (vlakbij Den Bosch) om een producttraining bij te wonen. Via mijn stage had ik een uitnodiging gekregen en ik was onwijs benieuwd. De training was bij Lande/Artifort (even googelen is leuk) en ik kreeg een presentatie over de nieuwste technologie in meubels, een rondleiding door de prachtige showroom (onder andere het hoekje hierboven) en kregen ook een kijkje in de fabriek hoe alles wordt gemaakt. Het was onwijs leerzaam en superleuk om bij te wonen!


Terwijl ik aan de andere kant van het land zat (voor mij dan) kreeg ik een berichtje. Ik reed auto maar ik wist dat mijn vriendin al een tijdje wee├źn had dus ik checkte gauw mijn telefoon. Mijn vriendin was bevallen van een onwijs lief meisje! Alles is super gegaan en ik was onwijs blij. Ik baalde natuurlijk wel dat ik zover weg was en ik er niet heen kon, maar achteraf is dat ook helemaal niet handig als je net een bevalling hebt gehad. Ik ging later op bezoek en at een beschuitje met muisjes (lekker toepasselijk) en mocht het schatje fijn vasthouden. 


Op diezelfde donderdag kwam mijn moeder thuis van haar vakantie. Ze is onwijs bruin geworden en heeft het heerlijk gehad en ging niet met een lege koffer naar huis. Ik kreeg een heerlijk luchtje van haar! Ik had al een kleine variant maar nu heb ik ook nog eens de grote (90 ml) in mijn bezit. Het is stiekem een mannenluchtje, maar het is zo een onwijs lekker luchtje. Mocht je eens in een parfumerie zijn, snuffel er dan even aan!


Vrijdag voelt altijd een beetje als een feestje. De laatste dag van de week en het weekend voor de deur. Ik moest een boodschapje doen voor stage en bedacht meteen om maar wat lekkers mee te nemen. Ik nam wat broodjes mee, croissantjes, wat beleg en twee flesjes jus. Toch lekker om op de vrijdag zo gezellig met je collega's te zitten! En het weekend vloog natuurlijk weer voorbij, ik ging op bezoek bij mijn vriendinnetje, heb lekker gesport en verder heb ik gewerkt aan mijn stageverslag! Hoe was jullie week? Ik ben benieuwd! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

12 opmerkingen
 1. Ah Wat leuk dat je vriendin is bevallen! Gefeliciteerd! Grappig trouwens dat je een mannenluchtje draagt, dat is eigenlijk nog nooit bij me op gekomen om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha nee? Ik doe al jaren, ben niet anders meer gewend, oeps!

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd met de geboorte van het kleine meisje! Haha ik dacht al, huh spicebomb? Dat is toch een heren geur? Groot gelijk heb je hoor, hij is heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Levensweg en gefeliciteerd me vriendin die is bevallen! Dat mannenluchtje is inderdaad best lekker hoor! Hah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ik heb pas nog meubels van Artifort gebruikt in mijn project! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah, wat leuk dat je beste vriendin een kindje heeft gekregen! Leuke diary weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke fotos, levensweg is zo leuk om te spelen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker leuk! Ik vind het fijn omdat het niet zo lang duurt als Monopoly!

   Verwijderen