About


Wie is Life of Roshelle nou eigenlijk?
Het gezicht achter deze blog draagt de naam Roshelle Kroon. Ik ben 21 jaar oud en eigenaresse van Life of Roshelle, een blog die sinds 2010 bestaat. Buiten mijn blog, die ik dagelijks bijhoud, heb ik al redelijk veel gedaan qua school. Na de middelbare school heb ik mijn SPW Kinderopvang diploma gehaald en startte ik op het HBO met de studie: Media, Informatie en Communicatie. Na een halfjaar vechten om deze studie bij te benen (en mijn blog op een lager pitje te moeten zetten) besloot ik te stoppen met deze studie. In september 2013 ben ik begonnen met de studie Vormgeving, Ruimtelijke presentatie en Communicatie op een lager niveau waardoor ik en mijn school haal en ik ook nog steeds volop kan bloggen. Deze studie is onwijs creatief en eigenlijk draait alles om met je handen bezig te zijn, een echt voordeel voor mij!

Informatie over mijn blog.
Ik was altijd al actief op forums, internet en meer, totdat iemand aan mij vroeg, goh waarom begin jij niet je eigen blog? In 2010 besloot ik het maar gewoon te doen en maakte ik de blog Life of Roshelle aan. Ik begon met collages van kledingcombinaties en later ging ik ook mijn eigen outfits vastleggen. Ik deed dit in de badkamer, met de deur dicht, zodat mijn ouders niks zouden merken. De foto's waren verre van ideaal, maar de bezoekers kwamen. Toen ik in 2012 echt de puf niet meer kon vinden om te bloggen, heb ik een kleine break gehouden. Een halfjaar later besloot ik toch verder te gaan en gooide ik het roer om. Ik paste alles aan en ging dagelijks artikelen plaatsen. De bezoekersstroom ging omhoog en er gebeurde steeds meer leuke dingen. Ik werd uitgenodigd voor events en ook benaderde bedrijven mij omdat mijn blog aansprak. Nu, blog ik dagelijks met veel liefde en beleef ik veel plezier aan het behouden van een mijn blog! Mijn blog is ontworpen en geïnstalleerd door Angelina van Eunoia Studio.

En welke tools gebruik je voor foto's en video's?
Ik heb een hele lange tijd een Canon 1000D gebruikt, dat is een instapmodel spiegelreflexcamera. Ik vond deze camera onwijs prettig, er zaten niet al te veel functies op waardoor je rustig kon wennen aan de camera. Na 3 jaar vond ik het tijd voor een nieuwe en nu gebruik ik de 700D, ook van Canon. Deze camera biedt meer functies waardoor ik ook de mogelijkheid heb om te filmen, wat ik al heel erg lang bij mijn blog wilde betrekken. Ik heb drie lenzen die ik gebruik. De standaardlens (18-55mm) de 'plasticfantastic' lens (50mm) en voor mijn outfitfoto's gebruik ik een telelens (100-300mm). Ik bewerk mijn foto's in Photoshop of iPhoto en ik upload ze via Imageshack. Mijn video's bewerk ik in iMovie!

Nog iets vragen?
Mocht je vragen hebben voor mij, over mijn blog of iets anders? Dan kun je contact met me opnemen via lifeofroshelle@live.nl


Alle artikelen waarbij het teken '*' staat aangegeven, zijn artikelen waarvoor ik betaald heb gekregen. Je kunt deze artikelen zien als sponsor of advertentie.


3 opmerkingen
 1. Hey,

  Heb jij al met onze bloggers actie meegedaan? Maak een outfit aan op Fashees.nl, en embed je outfit op je blog en maak kans op een Fashioncheque t.w.v. €100,- http://on.fb.me/VmhkRr

  Redactie Fashees

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel toffe blog hoor !!!! Je hebt een volger bij. Groetjes Julie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow! Wij hebben een eng vergelijkbare camera carriere haha. Ben op het moment mijn laatse centjes aan het sparen voor de 700d. Ik heb daarnaast eigenlijk een vraagje over de plastic fantastic 50mm lens. Is hij het waard? Zat vanmiddag nog te dubben of ik hem niet gewoon maar moet bestellen, voor zo'n klein prijsje. Alvast bedankt voor je advies!

  BeantwoordenVerwijderen