SPORTY | Mijn verzameling sportbh's!

vrijdag 20 februari 2015


Het is een ding die je echt nodig hebt tijdens het sporten, althans dat vind ik. Het zit fijn, het zit niet in de weg en het houdt alles op zijn plaats (hoewel ik dat niet echt nodig heb)! Waar ik het over heb (voor de oplettende lezer, ja in mijn titel kun je het zien)? Een sportbh! Ik heb een kleine verzameling maar ik vind het zeker de moeite waard om ze even met jullie te delen. Ik heb een paar exemplaren, een paar uit Amerika en een paar die ik gewoon hier in Nederland heb gekocht. Achter een paar bh's zit zelfs nog een verhaal. Ja een bh, met een verhaal, dat kan gewoon! Benieuwd naar die verhalen?


De eerste 3 exemplaren op een rij. Toevallig is de meest linker ook nog mijn allereerste geweest, waarachter geen leuk verhaal zit. Achter de andere twee wel! Ik liep namelijk op een rustige zaterdagmiddag door de stad en ging eventjes kijken voor een sportbh in de winkel. Ik vond het maar dure dingen, maar één stuk is niet erg handig als je vaker dan 3 keer per week sport, ik moest dus wel een tweede kopen! Tot mijn verbazing hing dit meest rechter bh'tje in het rek, in mijn maat en ook nog afgeprijsd. Ik moest maar 20 euro betalen, hoewel ze normaal 35 euro kostten. Kaching, kassa! De middelste bh heb ik aangeschaft met shoptegoed van Zalando die ik had gekregen, hoe fijn is dat! De bh's zijn overigens (obvious) van Nike en het zijn de standaard met medium support. Ik draag ze in een S'je en hoewel ze erg strak lijken te zitten, zitten ze na een keer dragen heerlijk!


De bovenste twee kocht ik aan de andere kant van de wereld in Florida. Ik ging best wat winkels af voor sportbh's, maar vond ze telkens te duur. Ik ga namelijk echt niet 35 dollar neerleggen voor een sportbh die in Nederland 35 euro kost, omdat het bijna niks scheelt. Ik was dus echt op zoek naar de goede deals. Ik ging wat outlets af en kwam toen in de underarmour terecht. Er was overal sale op en nog extra korting en blablabla. Je kent het wel, korting op korting is gewoon normaal in Amerika. Bij de kassa rekende ik een euro of 12 af voor het knalgele exemplaar. Hier zit totaal geen vulling in en hij is redelijk dun maar hij is zo stoer en zit heerlijk! Het linker exemplaar kocht ik in een andere outlet en er zat eerst heerlijke vulling in. Helaas.. na een keer wassen lagen deze er helaas al weer uit, dus besloot ik om ze er niet meer in te stoppen. Hij is wel lekker zacht en dik van stof. Het exemplaar is van New Balance en kostte me geloof ik een euro of 8. Dat zijn nog eens bedragen toch? Wat is jullie favoriete sportbh? Ik kan niet echt kiezen, hoewel ik die van Nike erg mooi en comfortabel vindt! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

17 opmerkingen
  1. Vind de roze erg gaaf! Mij lijken de Victoria's Secret sportbh's erg fijn, maar die zijn natuurlijk ook prijzig...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt! Lijken mij ook heerlijk. Vorig jaar niet gekocht, idd erg prijzig, miss dit jaar wel!

      Verwijderen
  2. Ik vind je sport bh's echt super leuk. Ik heb er maar eentje een zachtroze van H&M!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oké, ik kom binnenkort je kast leegroven.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kleuren zitten er tussen, een goede sport bh is altijd wel belangrijk vind ik :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gave sportbhs! Ik vond het vroeger okk maar rare dingen, maar ze zitten heerlijk. Wel draag ik er vaak nog een bh onder, dus ik gebruik het dan meer als top. Ik vond laatst ook een paar gave bij Primark, aanrader hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, echt? Dat zou echt niet passen bij deze. Deze zitten superstrak om mij heen!

      Verwijderen
  6. Wat wat heb jij een toffe sport BH's! Vooral je nike galaxy BH vind ik heel erg tof! Ik vind het altijd leuk als ik een mooie sport BH heb, om dan een top te dragen met ietwat wijde armgaten.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Aaah deze zijn so pretty! Echt heel erg mooie!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ugh ze zijn zo mooi! Vooral de groen/blauwe. Helaas moet ik lelijk sportbh's van de hunkemoller aan omdat ik vrij grote cupmaat heb en zulke hemdjes dus echt niet genoeg ondersteuning zijn voor mij. Maar toch leuk om te spieken hoe leuk ze kunnen zijn ;)

    BeantwoordenVerwijderen