PERSONAL | Photodiary week 8

maandag 23 februari 2015


Ik heb dit weekend even besloten dat het tijd was om de photodiary iets anders in te delen. Ik vind het altijd zo vervelend dat ik op zondagavond nog heel snel een photodiary in elkaar moet draaien en online moet zetten. Ondanks dat de diary's goed bekeken worden, wordt er niet veel op gereageerd en ik denk dat het er een beetje mee te maken heeft dat het online komt op een laat tijdstip. Vanaf vandaag plaats ik de diary lekker op maandag, zo hebben jullie vanaf 's ochtendsvroeg de tijd om rustig te kunnen kijken naar mijn week in foto's!


Kijk eens hoe de week begon! Dan weet je zeker dat het een goede week wordt. Het was wel lekker koud die ochtend, maar zeker prachtig om te zien. Ik rijd op de snelweg naar mijn stage en had eigenlijk de gehele rit de ochtendzon in zicht. Het is helemaal mooi op de koudere dagen!


Ik voel me helemaal thuis op mijn stage. Lekker aan mijn eigen bureautje met een kopje thee aan de slag. Het werk is lekker afwisselend en soms ook met een tikkeltje stress, heerlijk! Zo houd je het werk leuk en blijf je lekker aan de gang. Ik kan natuurlijk niet teveel online zetten over de projecten maar hierboven zie je een klein kijkje bij wat ik voornamelijk doe: het tekenwerk! Ik heb deze week ook mijn tussentijdse boordeling gehad en die was absoluut goed, yihaaaa!


En op mijn stage hebben ze een grillapparaat staan die we kunnen gebruiken voor tosti's. Echt heerlijk. Ik vind het stiekem toch wel lekker om iets warms te eten tussen de middag, dus dit is ideaal. 


Vorige week plaatste ik dat ik twijfelde over Kayla en ik heb inmiddels besloten om te stoppen (morgen plaats ik een artikel met meer daarover) en raad eens? Ik heb deze week vijf dagen gesport en zit weer vol met motivatie. Misschien was het dan toch wel een goed idee om Kayla even aan de kant te zetten. Deze selfie was overigens na het trainen van mijn armen, zien jullie het?


Halverwege de week werd ik even gestoord door de bacteri├źn die door de lucht heen vliegen. Ik werd wakker met keelpijn en begon te hoesten. Mijn hoofd klapte uit elkaar en ik snotterde een eind weg. Gelukkig doet een aspirine genoeg om naar mijn stage te gaan en speelde mijn keel niet extra op. In het weekend werd het wel weer erger en bleef ik op de bank, wat lag ik er zielig bij he?


In het weekend deed ik lekker rustig aan, ik deed wat bloggen en moest ook werken. Ik ben blij dat ik af en toe de mogelijkheid heb om dat vanuit huis te doen, nu helemaal omdat ik niet helemaal fit ben.


Ik zette onder andere al mijn OPI nagellakjes op de foto, het artikel zie je uiteraard later online op mijn blog! Ik kwam er ook achter hoeveel ik er eigenlijk had en besloot daarna om meteen mijn nagels te lakken.


Mijn vriend sleurde me op zondag wel even mee naar de Subway voor een heerlijk broodje. Ik kies vaak voor de Honey Oat of de Cheese en Oregano en dan vaak met kip- of kalkoenfilet of gegrilde kipfilet, heerlijk. Wat is jullie favoriet?

En dit was weer week nummer 8! Vanaf vandaag staat er dus elke maandag een photodiary online en elke dinsdag een fitupdate. Merken jullie ook wat van de griep die er een beetje heerst? Wat is het leukste wat jullie deze week hebben meegemaakt? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

15 opmerkingen
 1. Leuke foto's! Wat doe je precies voor stage eigenlijk? Altijd handig zon gril, dat had ik ook op mijn stage! :) Goed dat je ondanks het stoppen met de Kayla guide toch gemotiveerd bent om verder te sporten. Op zich niet heel gek dat je weinig resultaat zag. Je lijf heeft om de zoveel weken gewoon een nieuwe uitdaging nodig en even wat andere oefeningen of work outs kunnen daar goed bij helpen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik loop stage bij een architectenbureau / interieurbouw bedrijf. Het bedrijf levert eigenlijk van begin tot eind: wanneer je bijvoorbeeld een huis wilt laten bouwen en het volledig wilt laten inrichten tot de kleinste details aan toe, kun je bij mijn stage terecht zeg maar! Ze ontwerpen dan van begin tot eind alles!

   Verwijderen
 2. Erg leuk ziet het er uit en dat broodje van de subway, yummm

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel goed dat je blijft sporten ondanks dat je stopt met Kayla.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah vervelend dat je je niet lekker voelde! Ik had dat ook vorige week, gelukkig gaat het nu al beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje het heerst in de lucht he, iedereen is ziek. Ik ben al ziek geweest dus ik hoop niet dat ik nog een keer ziek word! Oh dat broodje ziet er yummy uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er uit als een hele toffe stage! Ik loop op dit moment ook een designstage, maar ben al aan het kijken welke stage ik hierna wil gaan doen. Zoiets lijkt me ook heel erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker leuk om te doen! Je leert onwijs veel bij interieur enz, elke klant is namelijk anders! Waar loop je nu stage? :-)

   Verwijderen
 7. Wat goed dat je voor jezelf hebt besloten om te stoppen met Kayla. kan mij voorstellen dat het wat druk weg haalt! Momenteel loop ik ook zo'n 44 uur in de week stage en ga ik daarna vaak sporten. Op het moment dat ik moe ben en toch ben gegaan, ben ik trots op mijzelf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker, vond het namelijk echt niet meer leuk! Goed dat je ook bent gaan sporten, je maakt er duidelijk tijd voor!

   Verwijderen
 8. Heel leuk om te zien! En wauw, ik kan ├ęcht zien dat je armen net getraind zijn haha ;)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen