VIDEO | Disneyland Vlog 2 | De tweede dag

woensdag 18 februari 2015

De eerste vlog was wel erg lang, maar ik vond hem zelf superleuk om te editten en alles terug te kijken! Vlog nummer twee duurt wat korter, maar dat komt ook omdat de dag zelf in Disney korter was. We hadden de eerste dag veel gedaan en zijn ook erg lang in het park geweest. De tweede dag was korter omdat we in de namiddag weer naar Nederland moesten rijden omdat we allebei op maandag alweer aan het werk moesten. Gelukkig hadden we de eerste dag al heel erg veel gezien en zelfs beide parken bezocht. Maar, vandaag is vlog nummer twee aan de beurt!


In de vlog van vandaag bezoeken we alleen Walt Disney Studio's en gaan we in onze favoriete attracties. Het is een gigantisch stuk drukker dan de vorige dag dus staan we voor de eerste attractie in een gigantische rij. Welke attractie dat was zie je in de vlog van vandaag! Hebben jullie door de vlogs zin gekregen om naar Disney te gaan? Ik wel! Ik heb ook alweer gekeken voor in de Meivakantie, maar het is net te duur helaas! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

7 opmerkingen
 1. Leuke vlog, maar wow wat een drukte! Ik heb daar nooit het geduld voor haha. Was zaterdag in de Efteling en dat was zo rustig dat we overal binnen 10 minuten alweer buiten stonden. :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt heerlijk! Op zich viel het gelukkig die zaterdag nog mee, dat scheelde een heleboel. Was al in veel attracties geweest dus eigenlijk was de tweede dag al extra!

   Verwijderen
 2. Leuk Rosh! Wat een chaos! Ik had echt niet staan wachten, haha. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is het daar druk zeg , jeetje! hahaha maar wel super leuk zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje wat veel mensen maar super leuk dat je er bent. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen