SPORTY | Sportkleding voor een paar tientjes!

dinsdag 24 maart 2015


Wie er sport, weet dat het geen goedkope hobby is. Je betaalt de sportschool of hebt betaald voor de gewichten en attributen thuis. Natuurlijk kun je niet in een fleurig jurkje gaan sporten (of toch wel?) en leuke sportkleding tikt al snel aan. Ik koop redelijk veel sportkleding van Primark, H&M, Nike en meer, maar er zijn zeker nog meer opties om aan leuke en betaalbare sportkleding te komen. Hier is bijvoorbeeld een artikel met een sportoutfit (vind ik leuk). Ik heb voor dit artikel wat (budget)kleding voor je op een rijtje gezet (volgende week weer een fitupdate).


Dit vind ik denk ik toch wel het belangrijkste tijdens het sporten. Een broekje bedekt een groot gedeelte van je lichaam en ik denk dat dit ook het gedeelte is waar vrouwen onzeker over zijn. De benen zijn te dik, te dun of iets anders. Ik vind het zelf prettig om in een driekwart broek te dragen omdat ik het anders te warm vind (dit is bijvoorbeeld een voorbeeld van zo'n broekje). Wat natuurlijk belangrijk is, is dat het broekje niet doorschijnt wanneer je in een diepe squat zit! Deze twee zijn beide van Puma, en kosten beide 24,99! 


Natuurlijk hoort er boven het broekje een lekkere sporttop. Ik persoonlijk vind wijde sport tops lekker zitten en dan voornamelijk hemdjes. Je bent er lekker vrij in en kunt uiteraard ook goed je spieren bekijken (hihi). Toch vind ik shirts ook superstoer staan. Dit kleurtje hierboven vind ik ook echt prachtig op een zwarte broek met gekleurde sportschoenen. Het rechtertopje accentueert mooi je lichaam en is lekker ruim aan de achterkant. De twee producten hierboven zijn beide van Puma. Het linkershirt kost 19,99 en het rechtertopje kost maar 14,99 en dat is zeker niet duur voor merksportkleding!


And last but not least: accessoires! Een sporttas is echt onwijs fijn. Je kunt het natuurlijk ook in je handtas stoppen, maar sportkleding is vochtig en na dat telkens n je tas te hebben gehad gaat het toch redelijk stinken. Ik heb zelf een canvas tas, maar eigenlijk ben ik ook nog op zoek naar een leuke sporttas. Verder zou je er niet zo snel aan denken, maar sportsokken zijn ook echt een aanrader. Ze zijn vaak met extra ondersteuning en ze zijn een stuk luchtiger tegen het zweet. De accessoires hierboven zijn van Puma. De tas kost 22,99 en de sokken kosten 7,99 per drie paar.

Alle bovenstaande producten kun je bijvoorbeeld bij Scapino vinden. Ik heb eens een ander merk uitgekozen dan het welbekende Nike merk. Ik denk dat er veel meer merken zijn die leuke en betaalbare sportkleding hebben. Misschien moet ik mijn neus eens gaan richten op andere merken en deze ook eens ontdekken. Wat is jullie favoriete sportmerk en wat is nou het item wat je absoluut niet mag missen tijdens het sporten (mijne is absoluut een niet doorschijnend broekje)? Tell me! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

17 opmerkingen
  1. Heel leuk artikel! Ik ben nog steeds op zoek naar betaalbare sportkleding en heb hier zeker wat aan! <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lastig he zo vaak sporten? Dan heb je meer sportkleding nodig, hahaha!

      Verwijderen
  2. Leuke items, ik wil ook nog wat sportkleren kopen, want ik wil ook echt goed gaan beginnen met sporten

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk artikel! Ik heb nog nieuwe sportkleding nodig voor een niet al te hoge prijs! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Superleuk! Haha.. dat van die doorschijnende broekjes heb ik helaas al een aantal keren meegemaakt (en ik kwam er dan te laat achter). Dus ik vind het ook heel belangrijk dat ie niet doorschijnt, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Erg he, ik heb het zelf nog nooit doorgehad, maar volgens mij zijn die van Nike wel redelijk onzichtbaar!

      Verwijderen
  5. Leuk artikel! Altijd fijn om sportkleding te kopen en al helemaal voor een fijne prijs :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben ook Puma fan! Goede sportkleding voor een goede prijs! En haha ja, dat je broek niet doorschijnt is inderdaad belangrijk ;) Mijn sport momenteel is zwemmen dus daar heb je niet veel voor nodig, haha! Een badpak en een handdoek en een knot hoog op m'n hoofd en ik zwem!

    XO Imke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke items! Ik ben ook dringend toe aan een nieuwe sportoutfit. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb de meeste sportkleding denk ik van de Primark. Maar ik sport vaak in mijn voetbalshirts van PSV die zijn van Nike. Dat roze Puma shirt vind ik trouwens erg tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke blog met fantastische kleren. Toevallig heb ik ook een setje van die.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke kleren heb je hoor. De laatste tijd zie je het steeds vaker die sportleggings.

    BeantwoordenVerwijderen