SPORTY | Fitupdate #3

dinsdag 10 maart 2015


Dit weekje liep weer iets anders dan gepland! Ik ben namelijk niet echt vaak naar de sportschool geweest. Ik liet voor de eerste keer in mijn leven bloed afnemen en mijn lichaam schrok daar wat meer van dan ik in eerste instantie dacht. Ik werd na de afname al snel licht in mijn hoofd en heb er nog een aantal dagen last van gehad. Vooral bij inspanning merkte ik dat mijn lichaam apart reageerde. Even iets rustiger aan werd aangeraden door de dokter en ik voelde aan mij lichaam dat sporten niet ging. Ik ben daarom niet zo vaak naar de sportschool geweest als ik had gewild, maar heb wel weer wat foto's!


Ik verheug me er zo op om in Amerika weer allerlei nieuwe sportkleding te kopen. Ik vind het heerlijk om lekker in frisse leuke kleurtjes op pad te gaan naar de sportschool. Links vind ik die broek en dat topje bijvoorbeeld zo tof! Ik had overigens (op de foto rechts) een draadloze koptelefoon gekocht voor in de sportschool en vond hem zó stoer staan. Helaas was ik niet helemaal tevreden en heb ik hem teruggestuurd. De bluetooth verbinding maakte een irritante piep in mijn oor en dat stoorde onwijs.


Na het sporten is het natuurlijk weer tijd voor selfies! Ik vind het zó irritant als het onwijs druk is in de kleedkamer, dan kan ik namelijk geen foto's maken (hahaha). Gelukkig was dit op zondag niet het geval. Verder maakte ik maakte deze heerlijke eiwitrijke taart. Je kunt het recept hier vinden. Het bestaat uit veel kwark, een soort roomkaas, dadels, fruit en meer. Yum!


En weer een fotootje van mijn progress. Het is niet veel maar op mijn bovenste foto is te zien at mijn buikspieren op bepaalde momenten zichtbaar zijn. Dat is voornamelijk 's ochtends, na de training en natuurlijk span ik ze ook aan! Ik merk in de sportschool dat ik wel sterker wordt. Ik kan steeds zwaardere gewichten pakken en het is me nu gelukt om drie keer op te trekken op een stang (chin-up, die is goed voor je rug). Ik vind dat zo cool om te kunnen! Ik train deze week weer lekker verder met een zelf gemaakt schemaatje! Wist je trouwens dat het nog ongeveer 3 maanden duurt voordat de zomer begint? Ik ga nog keihard aan het werk voor mijn vakantie. Hoe gaat het sporten bij jullie? Ik hoor graag al jullie verhalen! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

12 opmerkingen
 1. Jouw sportpdates zijn echt onwijs motiverend! Balen dat je na het bloedafnemen zo flauw was, maar een keer wat minder sporten is ook niet zo erg hoor. Keep up the good work!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed bezig zeg! Ik hb dus nog 3 maanden om helemaal fit te worden! Ik moet maar eens echt gaan beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Go girl! Ik vind het echt leuk om te volgen hoe het gaat bij je :). Je bent lekker fanatiek en dat ben ik zelf ook. Bij mij gaat het nu ook wel heel lekker! Ik pak ook steeds meer gewichten. Die eiwitrijke taart lijkt me zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen. Ik zie inderdaad flink wat snapchats voorbij komen, lekker sportief girl!

   Verwijderen
 4. Wat zie je er goed uit meis! Super leuke update <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Qua sporten doe ik nu hoepelen en polefitness, maar ik wil ook weer gaan skeeleren nu de zon weer lekker komt. Je foto's zijn een goede motivatie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Superleuk! Ik wil ook eens polefitness doen, skeeleren is ook heerlijk in het zonnetje.

   Verwijderen
 6. Je bent goed bezig zeg! Hele leuke sportkleding ook!

  BeantwoordenVerwijderen