TBT | De Florida aftermovie!

donderdag 12 maart 2015

Vanaf deze week is het nog maar 4 maanden totdat ik weer op vakantie ga. Ik ga daarvoor ook nog een weekendje weg, maar Florida telt als echte vakantie. 4 maandjes, dat is echt zo voorbij! Na mijn stage moet ik nog een korte periode naar school en dan heb ik alweer vakantie. Voordat ik naar Florida ga heb ik nog twee weekjes vakantie, dus alle tijd om me rustig voor te bereiden op weer een geweldige vakantie. We hebben inmiddels voor bijna alle dagen een hotel, op de laatste paar dagen na. We twijfelen nog waar we heen willen en denken aan Daytona Beach (waar je met je auto op het strand mag rijden). Om even weg te dromen deel ik graag mijn Florida aftermovie van vorig jaar met jullie, perfect voor op deze throwback thursday!


Het filmpje is een kort- maar krachtige samenvatting van mijn reisje van vorig jaar. Ik hang lekker op het strand, spring in het zwembad, bezoek Universal Studios en nog veel meer. Ik vond het onwijs leuk om te monteren, hoewel ik het wel lastig vond. De aankomende vakantie wil ik veel meer filmen en dan ook de filmpjes perfect monteren (met timing van muziek enz). Ik hoor in ieder geval graag wat jullie van de aftermovie vinden! Hebben jullie ook wel eens aftermovies gemaakt van jullie awesome vakanties? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

11 opmerkingen
 1. Wat ziet het er mooi uit, leuk dat je er een video van hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik krijg nu zo'n zin in de Zomer! Nu ik dit zie wil ik ook zeker vanaf nu sommige dingen gaan filmen op vakantie of weekendjes weg zodat je net wat meer herinneringen hebt. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh, wat zou ik daar graag nog eens heen willen gaan! Tof dat je er een aftermovie van hebt gemaakt, looks good :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf! Het ziet er echt uit als een hele leuke vakantie. Ik zou ook zo graag eens naar Amerika gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk filmpje, ik ga in de zomer vakantie ook naar Florida. Super veel zin in!

  Met welk bewerkingsprogramma maak je de filmpjes?

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen