OUTFIT | Wat draag ik naar de sportschool?

zaterdag 7 maart 2015


Allereerst mijn welgemeende excuses. Het is alweer een veel te lange tijd geleden dat er een outfit online kwam. Het is ook wel een beetje lastig en daarom komen hier wat excuses: Het is 's avonds donker, dus het is lastig om dan foto's te maken. Mijn vriend werkt fulltime en ik werk in het weekend, waardoor er niet altijd tijd is om foto's te maken. Vanaf de maand januari loop ik zelf 40 uur per week stage en werk ik (zoals ik net al zei) in het weekend ook nog. Hallo tijd, waar ben je? In ieder geval genoeg excuses, maar vandaag is het weer tijd voor een outfit! Ik wilde jullie graag laten zien waar ik me het lekkerste invoel als ik naar de sportschool ga en ik show mijn 'zogenaamde' buikspieren en mini spierbal ook nog aan jullie in dit artikeltje dus kijk snel verder!


Op de bovenste foto zie je een redelijk warme outfit. Dit draag ik meestal onder mijn jas of als ik veel haast heb zonder jas. Dan trek ik snel mijn sportkleding aan, trui eroverheen en de auto in. Bij de sportschool hoef ik dan alleen mijn trui uit te doen en dan ben ik klaar om te gaan sporten. Ik kleed me sowieso vaak thuis al om, op de sportschool vind ik het zo een gedoe. Ik ga ook nooit echt douchen op sportschool dus dan trek ik die trui weer aan, snel naar huis en onder de douche! Verder draag ik het liefst een sportlegging van Nike met daarboven een sportbh en dan vind ik zo een lekkere wijde top het fijnste om in te sporten, Lekker ruim zodat je je goed kan bewegen. Op Instagram zie ik veel meiden met mooie strakke topjes, maar ik kan er nog even niet aan wennen. Wat dragen jullie het liefste in de sportschool en wat is jullie favoriete merk voor sportkleding? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

10 opmerkingen
 1. Ik heb hetzelfde als jij! Aan strakke tops kan ik ook nog niet wennen. Ik draag dan ook altijd een tight, sportbh en losvallend shirt. Als ik een gave sportbh heb, wil ik nog wel eens een half doorschijnend shirtje aan doen. Maar zonder shirt durf ik nog niet te sporten. Dat zie je wel vaak: meiden met alleen een sportbh. Stoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yay voor de minispierbal :)! Ik heb hetzelfde als jij. Ik kleed me thuis om en douche thuis. En ik draag een strakke, halve legging met meestal een felgekleurde top.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke outfits! Ik moet echt een nieuwe sportlegging! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik draag ook vaak wijde topjes. Lekker comfy :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind wijdere topjes ook fijner! Ik kleed mij ook altijd thuis om en stap dan op de fiets naar de sportschool. Mijn sportkleding is bijna allemaal van de H&M.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om ook eens zo'n post te zien xx

  BeantwoordenVerwijderen