SPORTY | Fitupdate #2

dinsdag 3 maart 2015


Ik heb nog steeds geen spijt met het stoppen van Kayla. Ik geniet nog steeds onwijs van de krachttraining en vind het wel heerlijk zo om niet zo te hoeven springen en doen, wat met Kayla wel moest. Ik kan elke dag trainen en ik kies elke dag een andere spiergroep om te trainen. Ik heb afgelopen week flink wat spierpijn gehad omdat ik voor het eerst mijn schouders trainde en dat was heftig! Toh vind ik spierpijn niet vervelend, het voelt echt alsof je iets gedaan hebt de dag daarvoor. Deze week laat ik onder andere wat foto's zien, vertel ik wat ik zo fijn vind aan 's avonds sporten en laat ik wat kwaaltjes zien die je tegen komt wanneer je aan krachttraining doet (en ik laat nog een leuke tip zien als je nog opzoek bent naar wat budget sportkleding)!


Veel mensen kijken me verbaasd aan als ik zeg dat ik vaak om 10 uur 's avonds nog in de sportschool sta te zwoegen en zweten, maar dat vind ik nou juist hartstikke fijn! Nadat je je verplichtingen hebt gehad kun je doen wat je zelf leuk vind en dat is in mijn geval sporten. Zien jullie die foto bovenaan dit artikel? Zo ziet de sportschool er vaak 's avonds uit, ideaal toch? En dat is nou juist het fijne, 's avonds sporten betekent een lege sportschool, alle ruimte voor de apparaten en de kleedkamer is leeg en ideaal voor selfies! 


Bij iedereen zullen er ongetwijfeld kwaaltjes tevoorschijn komen wanneer je sport. Bij mij zijn het kwaaltjes bij mijn huid! Hierboven zie je bijvoorbeeld hoe mijn hand eruit ziet na het sporten. Mijn aderen zijn onwijs dik en opgezwollen en dat heb ik dan ook bij mijn armen bijvoorbeeld. Tuurlijk laat het zien dat je hard sport omdat het bloed als een gek door je aderen stroomt, maar ik vind het zo een vies gezicht (ieeew). Rechts zie je langzaam eelt tevoorschijn komen, ook zoiets niet-vrouwelijks. Je kunt inderdaad handschoentjes dragen, maar dat vind ik weer zo ontzettend irritant. Voor nu leef ik dus nog even met eelt en opgezwollen aderen, hahaha!


En ik sluit deze tweede Fitupdate af met een leuke tip! Ik bladerde zondag wat door de folders en kwam deze leuke sportkleding tegen. Drie keer raden waar deze instonden? De Lidl folder! Ze hadden ook nog hardloopkleding met hippe jasjes, maar zeg nou eens eerlijk. Die broekjes rechts zien er toch perfect uit? Ik ga van de week even langs om de middelste variant te scoren en misschien ook de roze. Ze kosten €6,95 per stuk, dus het is het proberen waard! Hoe gaat het bij jullie met sporten? Vinden jullie dit soort kwaaltjes ook zo irritant en sporten jullie het liefst ook 's avonds? Let me know! Love, Roshelle.

PS: Volgende week weer foto's van mezelf van top tot teen, eens per twee weken lijkt me genoeg zat!

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

11 opmerkingen
 1. Wat een leuk artikel! Zo knap dat het goed gaat met je krachttraining! Ik ben wel net met Kayla begonnen en heel benieuwd naar het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen dat je het leuk vind! Ben superbenieuwd hoe Kayla je gaat bevallen!

   Verwijderen
 2. Laat in de avond sporten kan inderdaad echt heerlijk zijn! De sportschool is dan helemaal voor jezelf. Toch vind ik smiddags of rond 8 u t fijnst. Dan ben ik het makkelijkst van de bank te slepen. Hoe langer ik wacht, hoe minder puf ik heb haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat vind ik ik ook heerlijk! Ik ga het liefst wel meteen na het eten, dan ben je er 'vanaf' en heb je nog de hele avond! Gelukkig heb ik vaak nog wel wat energie!

   Verwijderen
 3. Jaa ik heb dat ook bij mijn handen, maar ik gebruik zelf wel handschoentjes! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bezig! De lidl heeft inderdaad vaak van die leuke aanbiedingen.
  Groetjes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! De aanbieding is pas vanaf volgende week maandag, dus nog even wachten hahaha!

   Verwijderen
 5. wat ben je goed bezig zeg, ik doe deze maand 30 push ups elke dag, ik heb wel een beetje spierpijn nu! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, die opgezwollen aderen en eelt op je handen. Dit heb ik dus ook allebei! Maar ach, daar valt mee te leven. Echt fijn dat je nu doet waar je echt plezier in hebt :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Herkenbaar! Ik ben inmiddels voor de 1047181919e keer opnieuw begonnen met Kayla haha. Deze week week 12 en dan naar 2.0...

  Zucht.

  BeantwoordenVerwijderen