PERSONAL | Photodiary week 9

maandag 2 maart 2015


Week nummer 10 is aangebroken en dat betekent dat nummer 9 online staat met alle foto's van afgelopen week! Vandaag begint tevens ook alweer mijn zesde stageweek en dat gaat zo ongelofelijk snel. Over vier weekjes neem ik alweer afscheid en dat vind ik nu al superjammer. Ik zit op zo een leuke plek en het duurde eigenlijk veel te kort. In ieder geval: afgelopen week stond ik in de file, woonde ik weer even samen met mijn vriend en mocht ik lekker koken en ik keek fifty shades of grey thuis op de bank! Benieuwd naar alle foto's? Kijk snel verder!


Sinds ik elke dag met mijn autootje naar mijn stage rijd, heb ik ook wel eens last van het verkeer. Nu klagen we nogal vaak over de NS, maar op de weg is er ook altijd wel wat. Afgelopen week gebeurde er een ongeluk waar een busje op een vangrail was geklapt. Hierdoor stond het hele verkeer vast en veranderde een ritje van 15 minuutjes in een halfuur. Jammer maar helaas, dan maar wachten. Ik zag later de auto en die had zeker een flinke klapper gemaakt, altijd naar om te zien!


De ouders van mijn vriend waren een half weekje weg en dat betekent automatisch dat ik bij mijn vriend intrek. Of het nou voor een paar weken of een weekendje is, ik pak altijd een grote koffer en prop daar van alles in. Een eigen huisje betekent ook dat we zelf het huishouden moeten draaien uiteraard. Elke avond wat verzinnen om te eten is best lastig, maar samen komen we er altijd wel uit. Zo was er een avondje pasta waarvan mijn vriendje vind dat ik de lekkerste maak, hahaha! 


Dit is wel erg grappig. Deze twee eenden komen al een aantal jaar bij het huis van mijn vriend. Hij woont aan het water en de eenden komen heel brutaal de achtertuin in en tikken dan met hun snavels tegen het raam. Ze willen dan een stukje brood en natuurlijk krijgen ze elke dag een sneetje van ons. Het is echt een schattig stelletje, man en vrouw en zijn altijd samen! Het enige nadeel is dat ze wel de hele tuin onderpoepen, maar het is ook wel erg schattig.


Deze week ging ik uiteraard weer vaak naar de sportschool. Ik kleed me vaak thuis al om en trek dan deze trui aan, lekker warm en natuurlijk wel toepasselijk met die tekst! Ik heb er overigens een outfitpost mee gemaakt, die komt deze week zeker online!


In het weekend had ik 's avonds onwijze trek in appelflappen. Gelukkig heb je er niet veel voor nodig en binnen een halfuurtje lagen deze appelflappen op me te wachten. Ik wilde er eigenlijk maar twee maken maar wilde er eigenlijk wel twee helemaal voor mezelf. Gelukkig heeft mijn vriend er ook eentje gegeten en heb ik uiteindelijk drie appelflappen gegeten, oeps!


Zaterdagavond was het tijd voor de film waar iedereen het over heeft: Fifty shades of grey. Ik was niet van plan om hem in de bioscoop te kijken dus keek hem met een app op mijn vriend zijn iPad gewoon op de tv, thuis op de bank. Ik vond de film leuk en goed gefilmd alleen ik miste wel wat stukjes uit het boek. Ik wist ook helemaal niet dat er meerdere films zouden komen dus vond het einde nogal abrupt! Nog even wachten dus op de andere delen!

En dit was weer week nummer 9! Ik vind het overigens leuk om te zien dat dit soort artikeltjes goed bekeken worden. Jullie mogen altijd reageren onder mijn artikelen of vragen stellen, dan krijgen we samen wat interactie (en dat is leuheuk). Hebben jullie de film Fifty shades of grey al bekeken? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

14 opmerkingen
 1. Leuke foto's Roshelle! Herkenbaar trouwens, als mijn vriend alleen thuis is ga ik daar ook meestal heen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Ik ben nog niet bij fifty shades geweest maar wil er wel naartoe! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je Fifty Shades of Grey gekeken hebt. Ben nu toch wel heel benieuwd met welke app, wil hem ook zien!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met 'moviebox' maar het is wel alleen op een gejailbreakte iPad! :-)

   Verwijderen
 4. Je pasta zag er goed uit! En appelflappen, tja, dan kun je het natuurlijk niet bij eentje laten, hihi. Fifty shades heb ik nog niet gezien, ik denk dat ik hem ook gewoon thuis ga kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke fotos!! De pasta ziet er goed uit, hmmm wat hou ik van dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Abrupt einde hè! Vond ik ook al! Leuke foto's :).

  BeantwoordenVerwijderen