VIDEO | Disneyland Vlog 1 | Vertrek en de eerste dag!

woensdag 4 februari 2015

Woah, ja.. Het is inderdaad een tijdje geleden dat er een berichtje van mij online kwam. Zoals jullie misschien hebben gelezen ben ik op dit moment op stage. Dit betekent 40 uur per week gewoon werken als een echte volwassene (hahaha). Bloggen kan 's avonds niet zo goed in verband met het licht en in het weekend werk ik vaak zelf om ook nog wat inkomsten te genereren. Maar, genoeg daarover, terug naar artikel van vandaag. Ik ben namelijk afgelopen weekend naar Disney geweest en heb daar weer heerlijk gevlogd. Ik had het vloggen best gemist en vond het weer heerlijk om te doen! De vlog van vandaag staat in het teken van vertrek en de eerste dag in Disney.



Ik heb zelfs in attracties gefilmd! Het was superleuk om dat terug te zien. Ik heb gevlogd met mijn iPhone en met mijn GoPro, voor degene die dat graag willen weten! Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden om een vlog van mij te zien! Er komt nog een deel twee en ik ga in de zomer weer in Florida vloggen (oh en ik heb daar zo'n zin in)! Zijn jullie wel eens in Disney geweest en wat vonden jullie de leukste attractie? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

9 opmerkingen
  1. Leuk om Disney zo weer te zien! Ik ben er als kind iets van 5 keer geweest en vond het altijd geweldig! Vooral die Peter Pan vond ik helemaal leuk toen. Jammer dat die in je herinnering leuker was, maar kan me er wel wat bij voorstellen omdat het misschien meer zo'n kinderattractie is! Lijkt mij wel echt leuk om ook ooit weer een keer terug te gaan! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke vlog zeg! Ik krijg spontaan zin om er heen te gaan haha!

    BeantwoordenVerwijderen