TBT | Florida 2014 + Leuk nieuws!

donderdag 29 januari 2015


Het is jullie waarschijnlijk niet ontgaan dat ik vorig jaar naar Florida op vakantie ging in Oktober. Mijn blog stond de afgelopen tijd vol met foto's, vlogs en meer. Het is nog niet eens zo lang geleden (iets langer dan 3 maanden), maar het lijkt alweer maaaaaanden terug. Indien het op donderdag altijd 'TBT' is, vond ik het de hoogste tijd om een paar van mijn favoriete kiekjes te delen met jullie. Gewoon om weer even terug te denken aan zomers weer, strand, zwembaden en meer. Wisten jullie trouwens dat het bijna blue monday is? Officieel de depressiefste dag van het jaar. Het is nog winter, het duurt nog even tot de zomer, de sleur zit er weer in etc. Vandaag daarom een lekkere opkikker zodat we even kunnen wegdromen naar het mooie weer (je bent gewaarschuwd voor de vele hoeveelheid foto's, hihi)! Ik heb overigens ook leuk nieuws (voor mezelf, maar ook een beetje voor jullie).


Het leuke nieuws is dat ik weer naar Florida ga dit jaar (even gillen: WOEEEEHAAA). Ik ga in juli, dus vol in het hoogseizoen. Ik zag toevallig op Ticketspy een aanbieding staan en werd al gek bij het idee. Na veel whatsappjes te hebben gestuurd naar mijn vriend stond het vast, we gingen boeken! Een paar uur later zaten we achter de computer, klaar om te boeken. Met een paar klikjes verder waren de tickets een feit, wij gaan! We zijn nu heerlijk hotelletjes aan het bekijken voordat we gaan, want dat heeft geen haast. We gaan nu 17 dagen, dus ietsjes langer, en we gaan naar de andere kant van Florida. De voirge keer zaten we aan de westkant, nu gaan we naar de oostkant. We gaan onder andere naar Miami, Fort Lauderdale enz. Supertof! Nu heel hard sparen want vakanties zijn niet goedkoop! En het is ook wel leuk nieuws voor jullie want dat betekent weer veel vlogs, shoplogs en leuke foto's! Hebben jullie de vakantie al geboekt of hebben jullie iets moois op het oog? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

15 opmerkingen
 1. ziet er heel erg leuk uit, vooral de onderwater foto! en wat tof dat je dit jaar weer gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo gave foto's! Ik wil oooook! Haha. Ik zit er wel echt serieus over na te denken om dit jaar naar Miami te gaan. Vriendin van me woont er. Dus als ik geen vakantie met m'n vriend heb, dan ga ik haar opzoeken. Wie weet zijn we rr dan tegelijk hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awesome! I'm planning on going to Florida soon, definitely doing Miami! Great post x

  http://www.fashioliezta.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke foto's! Ik ben vorige zomer ook naar Florida geweest met mijn vriend, eind juni, dus dat lijkt alweer hartstikke lang geleden. Super gaaf dat je dit jaar weer gaat! Lucky you! Het liefst ging ik dit jaar ook weer maar ik ben bang dat het er niet in zit haha! Dan maar kwijlen bij jouw foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt super leuke foto's en nog veel gaver dat je weer terug gaat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldige foto's, vooral die onderwater foto. Wat supervet dat je weer naar Florida gaat, ik ben er 2 jaar geleden geweest en ik vond het zo tof..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaaaaah wat gaaf dat je dit jaar weer gaat , jeetje ik heb zo genoten van je fotos! super lijkt het me daar

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje wat gaaf dat jullie nog een keer gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die onderwater foto van jou is super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wees gerust, blue Monday is al voorbij

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heeerlijk :D Ben ook zo jaloers dat je weer teruggaat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie foto's! Ik wil ook graag een keer heen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohh heeeeel gaaf dat je weer gaat!! Je foto's van vorige keer zijn zo tof :) Die in het zwembad is heel leuk!

  ♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen