NEW IN | Een 'slingding' voor achterop je telefoon

vrijdag 6 februari 2015

 
Jullie vragen je misschien af, wat dit in godsnaam voor ding is. Ik vroeg het me ook af, toen ik het voor de eerste keer zag. Ik vroeg wat het was en kreeg een korte en simpele uitleg. Als je het te lastig vindt om je telefoon in je handen te houden, is dit de ideale oplossing. Nu moet ik eerlijk bekennen dat het vasthouden van een grote telefoon (zie iPhone 6 plus) lastiger is dan een kleinere telefoon. Vooral 's avonds in bed als je op je zij ligt, klapt de telefoon regelmatig uit mijn handen. Ik bestelde zo'n dingetje en ben nu onwijs fan! Wat het precies is?


Eigenlijk is het heel simpel, het is gewoon handvat voor je telefoon. Je plakt het dingetje achterop je telefoon (of op je telefoonhoesje, zoals ik deed) en je bent ready to go. Het voelt eerst een beetje onwennig aan, maar zodra je er eenmaal aan gewend is, is het heel erg irritant als je het dingetje er ineens niet meer op hebt. Het dingetje plakt onwijs goed, dus angst voor het eraf vallen is in principe niet nodig. Ik scoorde het dingetje op Ebay voor een paar euro's, hier. Als het goed is kun je hem ook goedkoper vinden, maar zo even snel kon ik hem niet meer vinden! Wat wel een beetje onhandig is, is dat als je hem op je hoesje plakt, je hem niet kan wisselen met andere hoesjes, meer bestellen is daarom misschien wel handig. Mijne heeft helaas in de wc gelegen, dus ik heb ook weer een nieuwe nodig (oeps). Wat vinden jullie van dit dingetje? Lijkt het jullie ook zo handig? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

14 opmerkingen
 1. Dit lijkt me super handig! Ik lig vaak in bed met m'n telefoon en laat m dan 100x op m'n gezicht vallen, haha. Dit zou een uitkomst zijn. Wel jammer dat je dan maar één hoesje met handvat hebt idd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He he, dit was ik net aan het zoeken op Ebay. Ik heb het gevoel dat je al het werk voor mij doet, haha, heb net diezelfde telefoonhoesjes binnengekregen en ik vind ze echt heel fijn. Dus dank je wel voor je posts haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, handig he. Ik vind de hoesjes ook ideaal! Ik had hem eerst goedkoper gevonden, maar kan hem niet meer vinden.

   Verwijderen
 3. Klinkt als een uitvinding voor mij :) Telefoons vasthouden is een vak apart :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, dit is zo handig! Je wilt niet weten hoe vaak mijn iPhone 6 in mijn gezicht klettert in bed. Autsj!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is echt een uitkomt voor mensen zoals ik, die hun telefoon altijd mee in bad nemen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Is wel handig voor die grote toestellen tegenwoordig. Mijn iphone 4S kan ik gelukkig nog netjes in 1 hand houden haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb er ook nog eentje liggen maar nog niet opgeplakt, binnenkort maar eens doen!

  BeantwoordenVerwijderen