SPORTY | Mijn favoriete sportitems!

woensdag 14 januari 2015


En? Ben jij sinds het nieuwe jaar ook weer hard aan de werk in de sportschool? Misschien wel thuis of misschien trek je elke avond je hardloopschoenen aan en doe je een rondje. Ik ben in ieder geval op 5 januari weer begonnen met Kayla Itsines (voor de 3e keer) en dat gaat gelukkig super! In Amerika kocht ik een flink aantal sportitems zodat ik elke dag een ander setje aan kon. Ik sport nu bijna dagelijks, dus dan is het wel fijn om minimaal 5 setjes te hebben zodat je een beetje kan afwisselen. Shirtjes en broeken heb ik genoeg, maar van sportbh's nog niet al te veel. Dat was de perfecte rede om een nieuw exemplaar aan te schaffen. Vandaag laat ik een paar van mijn favoriete items zien waar ik het liefst in sport (waaronder mijn nieuwste sporttop)!


Het shirt en schoenen kocht ik in Amerika en het horloge heb ik ook al weer een tijdje. Mijn nieuwste aanwinst is de sportbh van Nike, mijn favoriete model! Ik heb toevallig al twee sportbh's van Nike, maar een derde was geen verkeerd idee. Ik heb een blauwe met een soort galaxy print en ik heb een zwarte met witte letters. Hoewel die bh's erg mooi zijn, vond ik het ook wel tof om een geheel zwarte te kopen. Dit is overigens een medium support bh en heeft verder geen extra ondersteuning. Nu ik een zwarte bh heb, vind ik het tof om hem te combineren met felle kleurtjes. Ik draag vaak mijn paarse top (asics) en mijn paarse Nikes!


Wat ik ook een heerlijke broek vind is deze, lekker met felle print! Om de rest wat rustiger te houden kies ik meestal voor een witte- of zwarte top. Natuurlijk kunnen de schoenen lekker knallen en kies ik voor of mijn paarse- of mijn zalmachtige Nikes. Helaas kan ik mijn horloge niet altijd matchen, maar ach, al die kleurtjes staat stiekem ook wel gezellig en ik vind dat het in de sportschool wel wat makkelijker kan dan in het dagelijks leven. Zie je het al voor je dat je in alle kleuren van de regenboog naar school gaat? Ik niet in ieder geval. De Nikes zijn overigens beide hetzelfde model. Ik ben wel benieuwd wat jullie het liefste dragen naar de sportschool? Ik hou ervan om zo luchtig mogelijk gekleed te zijn, vandaar de wat kortere broek en altijd hemdjes! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 


18 opmerkingen
  1. Je sportkleding is echt geweldig! Ben er wel een beetje jaloers op. Ik draag het liefst een zwarte, strakke legging tot boven mijn knieen. En dan een losjes t-shirt of een hemdje met een cropped top. En m'n Nikes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind je nikies echt heel erg gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wauw die zalmachtig nikies!! Er is hier iemand jaloers

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk ik ben dol op sportkleding, heb gisteren een nieuwe outfit gekocht bij de Primark en ook van Boohoo komt er een legging mijn kant op! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie items heb je! Vooral je sportschoenen zijn tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. mooie schoenen heb je! t liefst heb ik een kort broekje en een hempje maar nu in de winter draag ik een lange trainingsbroek en vest.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan is het inderdaad ook wat kouder, maar gelukkig is het in mijn sportschool altijd bloedjeheet!

      Verwijderen
  7. Wat een leuke sportitems heb je gekocht! :) Ik vind zelf dat soort broeken ook het fijnst om in te sporten, zelf heb ik een paar items van primark.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een ontzettend leuke kleding! Ik vind je schoenen echt tof trouwens :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben ook gek op sportkleding, wil te vaak wat nieuws kopen haha! Je sportschoenen vind ik ook tof!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super leuke sportkleding, ben vooral fan van je nikeschoenen!! x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een gave schoenen!!! Het is altijd zo leuk om nieuwe sportkleding te kopen ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ah super leuk allemaal! Hele leuke kleurtjes ook, mijn sportkleding is meestal donkerblauw of grijs maar dit zijn echt gave kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk! De paarse Nikes zijn heel gaaf! Ik heb vooral broekjes en sport bh's van asics, ik kocht laatst wel een kort broekje bij de H&M (budgetproooof) die me heel goed bevalt (:

    BeantwoordenVerwijderen