NEW IN | IPHONE 6 plus hoesjes!

vrijdag 16 januari 2015


Het was een leuke aankoop hoor een iPhone 6 plus, maar de markt was er nog niet helemaal klaar voor. Op de dag van de koop wilde ik er een hoesje bijkopen, omdat Ebay te lang zou duren, maar geen enkele winkel had hoesjes voor deze telefoon. Elke winkel die ik afging kreeg ik weer te horen dat het nog echt te vroeg was en dat de hoesjes waarschijnlijk pas over een paar weken zou komen. Balen, maar ik dacht dat ik wel een leuk hoesje zou vinden aan de andere kant van de wereld, maar helaas (ja natuurlijk, alleen hele dure van Apple zelf). Voordat ik vakantie ging besloot ik daarom om toch maar wat hoesjes te bestellen op Ebay voor wanneer is thuiskwam! Mocht je een 6 of 6 plus hebben gekocht, dit zijn échte aanraders!


Leuke kleurtjes en natuurlijk het belangrijkste: je telefoon is bestand tegen vallen, overleven in je tas en meer. Ik bestelde klakkeloos wat hoesjes en was nieuwsgierig hoe ze uit zouden komen, maar deze zijn echt ideaal. Het lijkt alsof er alleen een bumper omheen zit, doordat de achterkant doorzichtig is. Het hoesje is niet al te dik, waardoor je telefoon niet nog groter wordt (dat zou bij mij wel even een probleempje zijn, hahaha). Het beste moet nog komen, de hoesjes zijn maar 99 dollarcent, dus laten we zeggen 80 cent! De hoesjes zitten tussen hard en zacht in, maar het zijn in ieder geval niet van die slappe silliconen dingen! De twee stipjes rechtsonder zijn overigens voor het vacuüm zuigen van het hoesje op je telefoon. Hier kun je de hoesjes vinden (ze hebben ze ook voor iPhone 4 en 5). Hebben jullie toevallig ook moeite gehad met het vinden van een hoesje voor je telefoon? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

11 opmerkingen
 1. Wat een leuke kleurtjes! Mijn hoesje voor de iPhone lijkt hier ook heel erg op, ik vond hem erg fijn x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je nu wel een hoesje hebt gevonden! Ik heb net een nieuwe iPhone5 en daar zoek ik nog een hoesje voor (zeker als je ziet hoe vaak ik hem laat vallen haha) dus dit is zeker een goede tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wist dat ik een Iphone 6 ging kopen in november vorig jaar, dus was ik in oktober al op zoek naar hoesjes op eBay (want in de winkel zijn ze altijd 10x duurder) maar toen was er op eBay zelfs weinig te vinden. Ik heb nu wel een hele chille witte flipcase die ik veel gebruik en een mintgroen silliconen hoesje in de vorm van een kat. Ik heb ook 2 van die 1 euro hard case hoesjes besteld maar die gaan snel kapot en de print is niet zo mooi. Dit was veel info, haha, ik ga nu eens kijken naar degene die jij hebt gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker onhandig dat er zo weinig was op het begin, gelukkig staat het nu heeeelemaal vol!

   Verwijderen
 4. Wat is dat toch een mooie telefoon! En gelukkig zijn de hoesjes nu wel binnen, zulke leuke kleurtjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh mooie hoesjes! Ik bestel zelf altijd hoesjes op miniinthebox :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een handige hoesjes! Ik heb helaas nog geen iPhone 6!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig! Dit is precies wat ik nodig heb. Ik heb nog nooit bij eBay besteld. Betaal je veel bezorgkosten voor zoiets? Annick

  BeantwoordenVerwijderen