SPORTY | Kayla Itsines (2e keer), vandaag start week 3!

maandag 1 december 2014


Vandaag eindigt week twee alweer en start week drie. Afgelopen week ging het heel erg goed. De workouts gingen me goed af, ik was niet meer zo buiten adem en kapot als de eerste week en ik heb zelfs mijn cardiodagen braaf gedaan (terwijl ik er stiekem een hekel aan heb). Ik moet wel weer eerlijk zeggen dat het eten nog steeds het lastigste is aan de hele guide. Het is gewoon lastig om al dat lekkers te laten staan en zeker in deze periode. Vanaf deze week ga ik weer proberen er iets meer op te letten maar de weekenden zijn toch lastig en nu helemaal omdat Sinterklaas voor de deur staat en aanstaande vrijdag vier ook ik Sinterklaas. Vandaag heb ik wel foto's geplaatst van de eerste twee weken, dus kijk gauw verder!


Hoewel je eigenlijk zou denken dat rechts week 1 is, is het toch echt week 2! Ik lijk op de tweede foto wat bruiner maar dit komt waarschijnlijk door de lichtinval. Jullie zien overigens een kleine verandering in de foto's. Ik heb ervoor gekozen om mijn bikini te dragen indien ik me daar toch iets prettiger in voel en het toch iets duidelijker is dan een wat grotere sportbh die ook meer bedekt. Verder neem ik alle foto's op deze manier om de meeste progress te zien. Voor deze week is er nog niet veel veranderd en ik heb het idee dat ik op de linkerfoto ook wat gespierder ben dan rechts.. Oeps.


En natuurlijk heb ik deze week mijn horloge (en band) altijd om gehad. Het is onwijs leuk om te zien hoe hoog je hartslag is tijdens bepaalde oefeningen. Tijdens burpees is je hartslag torenhoog en hoe zwaarder iets is, hoe hoger je hartslag. Bij buikspieren was mijn hartslag een stuk lager dan bij benen trainen bijvoorbeeld. Aan het einde zie je een overzichtje van wat je hebt verbrand en hoe hoog je hartslag was tijdens de gehele workout. Links heb ik cardio gedaan, 40 minuten snelwandelen geeft dit effect voor mij. Rechts was een pittige workout van Kayla, zo zie je dat dit langer is (warming-up en cooling down zitten er ook bij) en ook erg veel verbrand!


En het is deze week onwijs leuk om elke keer een nieuw sportitem aan te trekken om in te sporten. Ik heb meer in Amerika gekocht dan ik dacht en ik kan steeds wat nieuws aan. ik bedacht me deze week ineens dat ik ook nog deze onwijs stoere broek had liggen, die ook werkelijk heerlijk zit tijdens het sporten. Links natuurlijk weer een selfie in de spiegel omdat ik vond dat mijn armen er gespierd uitzien, hahaha! Rechts zien jullie overigens een soort rol onder mijn benen. Dit is een rol gemaakt van foam waarmee je je spieren kunt 'masseren' (het is best pijnlijk). Het helpt tegen spierpijn omdat je je doorbloeding stimuleert door hier bepaalde oefeningen mee te doen (waaronder op deze manier je kuiten rollen). Het is echt een aanrader voor meiden die vaak spierpijn hebben! Wie is er nog bezig met Kayla of met iets anders? Ik ben benieuwd naar updates van andere meiden! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

13 opmerkingen
 1. Ziet er goed uit meid! Ik doe alleen aan touwtje springen op dit moment...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig lichaam heb je, zeg! Je hebt me trouwens erg nieuwsgierig gemaakt naar die oefeningen van Kayla, ik ga ze eens opzoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goodlooking :)
  Ik ben weer begonnen in week 10, maar kan dus niet echt iets doen ivm die hechtingen. STOM!
  Eten blijft kut ja, vet lastig :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap hoor en je bent mijn inspiratie bron! Ik had nog een vraagje, ben je ook afgevallen na die 12 weken van Kayla de eerste keer? Ik wil graag nog wat kwijt en wil in januari gaan beginnen met de guide.

  Liefs Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In gewicht heb ik er niet echt op gelet. Het is vooral te merken aan het smaller worden van je lichaam. Als in: broek wat losser zitten enz! Ik zou me niet teveel focussen op gewicht, want spieren wegen ook wat en het is goed mogelijk dat je gewoon aankomt terwijl je sport!

   Verwijderen