PERSONAL | Photodiary week 48 + 2 USA vlogs

zondag 30 november 2014


Het is tijd voor de tweede photodiary! Ik vond het stiekem jammer dat ik hem nu al plaats, omdat ik zometeen met een vriendinnetje lekker ga high tea'en in Egmond aan Zee. Anders zou het artikel pas vanavond online komen en dat vond ik ook weer zonde. Reken dus maar op foto's van een high tea deze week of in mijn photodiary, hahaha! Deze week liet ik op maandag vroeg de hondjes uit, ging ik naar de opening van Shoeby in Den Haag, ging ik naar de kapper en nog veel meer! Benieuwd naar week nummer 48?


Ik begon de maandagochtend vroeg met uitval op school en daarom had ik mooi tijd om de hondjes van mijn zus uit te laten. We passen af en toe op de hondjes als mijn zus moet werken en ze dan te lang van huis weg is. De zwarte heet Milo en de blonde heet Sammy. Schattig setje. Milo is heel druk en Sammy is meer een relaxhond. Ik probeerde een leuke foto te maken maar die hondjes bewegen zoveel! De foto links is wel schattig hoor!


Op school zijn we op het moment druk bezig met het ontwerpen van een decor voor het sprookje 'de nieuwe kleren van de keizer'. We moeten hiervoor een zelfbedacht decor maken en wij hebben als stijl surrealistisch gekozen, best lastig hoor! De andere keus was sprookjes, maar mijn klasgenootje en ik hebben voor het lastige gekozen uiteraard. We willen iets met trappen doen. Dit zijn overigens schetsontwerpen wat betekent dat ze even snel in elkaar zijn gezet, puur voor het beeld. Als je er eenmaal over eens bent maak je iets definitief. 


Ik maakte nog even snel een selfie in de spiegel, zodat ik de rest van de dag kan kijken hoe het er ook alweer uitziet in het echt. Ik vind dat soms handig. Dan denk ik, zie ik er wel leuk uit vandaag? En dan ga ik terug naar zo'n foto en dan denk ik oja! Apart he? In ieder geval mistte ik wel bijna mijn trein door deze foto maar ik redde hem net aan. Rechts zat ik lekker in een warme trein want oh oh wat was het koud deze week!


Zo'n smoothie breekt zo lekker de week. Samen met een klasgenoot ging ik even naar Bagels en Beans, maar omdat het al 4 uur 's middags was was een bagel eigenlijk te veel. Ik koos voor deze heerlijke smoothie met de naam 'energy': aardbei, sinaasappel, yoghurt en een handje met goji bessen en chia zaad. Smullen! - Bij de Big Bazaar stonden prachtige kleurtjes, voor 5 euro per stuk! Vanaf morgen zijn ze in de aanbieding trouwens, drie voor 12 euro.


Op vrijdag had ik best een drukke dag. Na een dag school ging ik met een bloedgang naar huis om me heel snel om te kleden. Geen kwartier later zat ik weer in de trein onderweg naar Den Haag. Shoeby opende daar een flagship store. De winkel was prachtig en ik ging ook met wat leuks naar huis, dit laat ik jullie later zien op mijn blog! Rechts zie je al een klein stukje van wat ik onder andere heb gekregen. We kregen ook een leuke goodiebag mee. 


Gister heb ik 's ochtends gewerkt en 's middags ben ik snel naar de kapper gegaan. Het was niet heel erg nodig, maar ik merk dat als ik een tijdje niet geweest ben ik heel erg lastig mijn haar kan kammen en ik weet dan dat het tijd is om te gaan. Links was voordat de kapster los ging en rechts was na. De kapster draait het altijd heel mooi in en gaat dan met zo'n grote fohn met een kop erop speciaal voor krullen langzaam mijn haar drogen. Dit is dan het uiteindelijke effect! Ik vind het supermooi en heb daarna ook meteen blogfoto's gemaakt!

En natuurlijk moeten jullie niet vergeten dat er deze week ook weer twee vlogs online zijn gegaan! Ik merk dat de vlogs wat afzakken en dat vind ik jammer om te zien. Ik vind de vlogs namelijk steeds leuker worden omdat het steeds verder in mijn vakantie was en ik steeds meer durfde te vloggen overal. Check ze dus vooral even als je dat nog niet hebt gedaan, dat vind ik leuheuk yay! 


En dit was alweer week 48! Aankomende week vieren we Sinterklaas, althans ik wel! Samen met mijn vrienden en familie doen we het spel. Deze week laat ik nog even snel wat last minute cadeautjes zien, die ongeveer 5 euro per stuk kosten. Leuk als je nog even dat laatste beetje inspiratie nodig hebt! Wat was jullie hoogtepunt afgelopen week (mijne komt denk ik zometeen tijdens de high tea)? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

12 opmerkingen
 1. Wauw wat zit je haar mooi na dat kapperbezoek! Ik wou dat ik krullen had :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo jammer dat ik het Shoeby event moest missen. Leek mij heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke week! Haha, wat een grappige hondjes trouwens!
  En jeeeemig, je haar!!! Ik moet ook weer naar de kapper en beter zorgen ze ervoor dat mijn krullen er ook zo prachtig uit komen te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik kon helaas niet naar shoeby toe, maar heb al veel leuke foto's voorbij zien komen X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's! Je haar is echt mooi geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke diary meis! Was gezellig bij Shoeby en je vlogs zijn leuk!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke diary! Was leuk om je ff te spreken bij de paskamers, haha. :)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je haar is echt prachtig zo! Ik vind de nieuwe shoeby winkel er ook prachtig uitzien. Die moet ik eens een keertje bezoeken.

  BeantwoordenVerwijderen