REVIEW | Mooimobiel telefoonhoesje + giveaway €20 shoptegoed!

zaterdag 6 september 2014


Een tijdje geleden werd ik benaderd door Mooimobiel.nl met de vraag of ik een review wilde doen over een hoesje voor mijn telefoon. Enthousiast bekeek ik de website, die een ruime keus heeft aan producten. Zo hebben ze smartphonehoesjes voor allerlei telefoons, tablethoezen maar ook kun je er terecht voor accessoires voor telefoons- en tablets. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik áltijd een hoesje om mijn telefoon heb. Niet alleen voor de bescherming maar ook gewoon omdat het je telefoon een stukje leuker maakt! Ik koos een hoesje uit op de website, van hout!

Een hoesje van hout? Jahoor het kan tegenwoordig! Ik koos een lichte variant uit (€12,50), die vond ik zelf het mooiste passen bij mijn witte iPhone. Het hoesje kreeg ik netjes na een week op de mat in een klein pakketje. De levertijd is overigens maximaal 2 weken, maar ik had hem al een stuk eerder binnen. Het hoesje zat netjes in een doosje en in het pakketje zat ook een cadeautje!


Hierboven zie je dat het hoesje twee delen heeft. Je kunt namelijk het hout niet flexibel om je telefoon wikkelen. Je schuift je telefoon eerst in het bovenste deel en dan klik je het onderste deel als een puzzelstukje in de andere helft van het hoesje. Het hoesje zit dan muurvast om je telefoon en schuift geen kant op. Wat ik ook fijn vind is dat het hoesje aan de bovenkant wat dikker is, dus als je telefoon op zijn scherm valt redden de houten randjes je beeldscherm (halleluja, mijn telefoon valt namelijk nogal vaak).

De website heeft, zoals ik al eerder zei, een ruime keus aan producten. Wat ook wel fijn is om te weten is dat ze altijd gratis verzending hebben en je altijd een cadeautje krijgt bij je bestelling, hoe leuk is dat? Om de zoveel tijd veranderen ze het cadeautje dus het is steeds een verassing wat je krijgt. Dit keer kreeg ik twee multifunctionele touchscreenpennetjes erbij, de ene kant is een echte pen en de andere kant is een touchscreenpen waarmee je je telefoon of tablet kunt besturen.


En, zijn jullie al verliefd op dit hoesje? Ik wel! Op school hoor ik constant complimenten over het hoesje en iedereen wil even voelen of het wel echt hout is. Nu mag ik deze review afsluiten met wat leuks! Ik mag namelijk in samenwerking met Mooimobiel.nl 20 euro shoptegoed weggeven, die je vrij kunt besteden op de website. Ik kan jullie vertellen dat je daar zeker wat moois van kan scoren. Mocht je trouwens bij bestelling nog extra korting willen kun je door de Facebookpagina te liken 10% korting krijgen op je bestelling! Wil jij kans maken? Lees dan even hieronder wat je moet doen. Love, Roshelle.

Wat moet je doen om kans te maken?
Volg mij op Bloglovin' of GFC.
Laat je e-mailadres achter in een comment.

Nog meer kans maken?
Like mij op Facebook +1
Volg mij op Instagram +1
Abonneer op mijn YouTubekanaal +1

Laat even weten wat je allemaal gedaan hebt! Meedoen kan tot en met 20 september :-)

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

25 opmerkingen
  1. Waauw prachtig! Ik heb meteen alle stapjes uitgevoerd! :D
    Hopelijk win ik dit prachtige hoesje!

    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ontzettend mooi hoesje :)! Voor mijn telefoon kan ik alleen bijna hoesjes op eBay vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ahhh mooi! Ik heb ook een houten hoesje gehad.. helaas was de kwaliteit van die niet goed en ging hij heel snel stuk! Blijft wel ontzettend mooi (: Ik doe ook heel graag mee. Ik volgde je al op alles dus Google, bloglovin, Instagram, Facebook en Youtube - haha fan gurl! Mijn email is emelinas.blogspot@gmail.com (:

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik doe mee! Ik volg je op bloglovin, instagram, twitter en facebook én heb me geabonneerd op je youtube-kanaal.
    Dat houten hoesje is ZO gaaf!

    Mijn emailadres: thesistersofbelle@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk! Ik draag ook altijd een hoesje om mijn telefoon heen. Ik mag binnenkort weer een nieuwe telefoon uitzoeken, dus een nieuw hoesje kan nooit kwaad! You know that I follow you, hihi! X

    ipriszz@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk, ik doe mee hoor. Ik volg je via bloglovin, FB en youtube.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb aan alles voldaan en maak hier graag kans op!
    sepia [at] home . nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow! Dat hoesje is zo leuk! Ik doe mee en volg je via Bloglovin', Facebook, Instagram en youtube. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een geweldig hoesje!! Ik doe mee :)
    Ik volgde je al hihi. Ik ga je fb even liken en je volgen op insta!

    Veel liefs, Emmy
    afashionkindofday.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oooh wacht, ik volgde je al op instagram en ik heb je facebook ook al geliked haha!

      Verwijderen
  10. Wat een gaaf concept zeg! Ik doe graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin en mijn emailadres is sabrina.vdlinden@hotmail.com (:

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke actie! Ik neem volgende maand de iphone van mijn vriend over en zoek er nog een leuk hoesje voor dus ik doe graag mee. :) Heb alles gedaan. simonevogel@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke actie; het is inderdaad een erg gaaf hoesje zeg. Ik doe graag mee. Ik heb alle stappen doorlopen (bloglovin: melissavanstipdonkmaas / FB: melissa.vanstipdonkmaas / Instagram: melissamaas1984 / Youtube: melissa van stipdonk). Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik weet nog niet welk hoesje ik zou kiezen. Ik spaar namelijk voor een nieuwe telefoon. Nog twee maandjes, en dan heb ik eindelijk een nieuwe! Ik weet zeker dat ik het shoptegoed ga gebruiken voor een mooi hoesje. Mijn bloglovin is beautyding en op youtube heet ik Ehlands, veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. ik doe mee!
    alles gedaan
    facebook, gfc en bloglovin; zoelouwerse
    instagram; zowiezo_
    youtube; thisisjustzoe
    zoe2308@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik doe mee en ik hoop erg dat ik win!!
    Bloglovin: imkcool
    Instagram: imkcooll
    Youtube: xtheanonymous
    imkcool@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Super gaaf!
    isadefesche@hotmail.com
    Als ik hem win schrijf ik er zeker over!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. 'Wat een leuk hoesje' riep mijn broer vanachter mij! Ik doe dus mee voor mijn lieve kleine uk, want zelf heb ik geen Iphone.
    Ik heb alle stappen gedaan :-)
    johimajo3@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen