SPORTY | Update Kayla, vandaag start week 6!

maandag 8 september 2014


Yes! Er is alweer een week voorbij, het gaat zo snel. Vandaag start ik alweer aan week 6 en dat betekent dat ik na deze week op de helft ben van de guide. Maandag is mijn dag dat ik mijzelf altijd opmeet, weeg en foto's maak van mijn voor- zij en achterkant in hetzelfde setje. Ik krijg nog steeds veel vragen over de guide dus ik heb besloten om wekelijks een update te plaatsen voor jullie. In een week tijd zie je misschien niet veel verschil, maar ik hoop na 12 weken een voor- en nafoto te plaatsen waar je duidelijk het verschil en hopelijk het perfecte resultaat kunt zien!

Allereerst wil ik even zeggen dat ik deze foto's plaats om jullie te laten zien hoe mijn lichaam veranderd door het gebruiken van de guide van Kayla. Ik ben niet ontevreden met mijn lichaam en ben ook niet onzeker om deze foto's aan jullie te laten zien. Ik vraag niet naar een mening over mijn lichaam. De rede dat ik train is om sterker en gespierder te worden en niet om af te vallen of nog slanker te worden. Ik hoop uiteraard dat jullie dit begrijpen en ik geen nare reacties krijg! :-) (Ik heb dit berichtje vorige week ook geplaatst, maar toch).Het ging afgelopen week weer een stuk beter. Ik merk sinds afgelopen week dat de trainingen weer iets zwaarder worden: je moet bijvoorbeeld sets van 15 doen ipv 10 en je moet nu 3 minuten touwtje springen in de plaats van 2. Zo krijg je lichaam weer die extra klap om te gaan veranderen. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik me deze week niet perfect aan het schema heb gehouden. Afgelopen week ging mijn vriend steeds tegelijk met mij naar de sportschool op de dagen dat ik cardio moet doen. Mijn vriend doet zelf aan krachttraining en dat vind ik stiekem ook wel erg leuk om aan mee te doen. Ik heb deze week dus bijna geen cardio gedaan, op mijn normale beweging na. Omdat ik mijn cardio niet echt heb gedaan heb ik wel steeds gekozen om te wandelen ipv de auto te pakken.

(Ik krijg een heel klein spierballetje | Na de training, kapot in de auto!).

Deze week heb ik ook weer geprobeerd om het hardlopen op te pakken. Ik merkte dat drie kwartier op een crosstrainer supermakkelijk was en verwachtte eigenlijk dan ook dat ik ook makkelijk weer kon hardlopen met mijn conditie. Helaas pindakaas ging het gelijk weer mis met mijn heup, na een km steekte het zo erg dat ik naar huis ben gestrompeld, no go dus! De eerste week van de tweede maand is in ieder geval voorbij en ik merk veel verschil, ik voel me sterker en strakker in mijn vel. Ik ben onwijs benieuwd hoe ik eruit zie na de 12 weken en of ik misschien nog wat meer abs mag krijgen. Zien jullie het verschil? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

16 opmerkingen
 1. Wauw je ziet echt duidelijk verschil!! Goed bezig rosh, ik begin vandaag met week 2! gister ook hardgelopen maar dat ging ook wel iets stroever dan gedacht x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent echt lekker bezig, je ziet super goed verschil! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie echt duidelijk verschil, nu al! Goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, je ziet inderdaad verschil! En knap dat je je foto's zo op internet durft te zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je ziet echt al verschil! Ik ben benieuwd naar de foto's na twaalf weken! Heb je het boek via haar site gekocht of tweedehands?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je ziet er zo mooi uit op die post gym foto! Je ziet er totaal niet gesloopt uit, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het echt knap dat je het zo goed volhoud!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super zeg! Merk je ook wat aan je benen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker! Ze zijn een stuk strakker en ook mijn billen worden strakker (en iets kleiner helaas, haha). Je benen train je ook veel met deze guide!

   Verwijderen
 9. Wat fijn dat het goed gaat! Ga zo door, heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zie zeker wel verschil! Ik zit nu in week twee, en ondanks dat ik ziek was heb ik toch wat workouts kunnen doen! Vandaag eerste workout week 2 gedaan, ben benieuwd of ik ook zulke resultaten ga zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. super post
  kisses

  MONDAY NEW OUTFIT IN MY BLOG>>>: the POLO ralph lauren
  http://www.showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/09/the-polo-ralph-lauren.html

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind krachttraining ook zeker het lekkerst. En als je eigenlijk amper vet op je lichaam hebt is cardio ook juist helemaal niet goed (het kan je spieren afbreken). En ben echt benieuwd naar het programma! Ik start Maandag! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super goed hoe je dit hebt gedaan :). Ga echt zo door meis, goed bezig!

  X

  BeantwoordenVerwijderen