NAILFRIDAY/REVIEW | Een probeersel met tip guides!

vrijdag 5 september 2014


Een tijdje geleden mocht ik weer wat spulletjes uitkiezen op Bornprettystore. Ik had de vorige keer gekozen voor steentjes en de tattoos die het niet zo goed deden, dus dit keer koos ik voor wat anders. Ik heb stickers met snorretjes (die komen volgende week) en tip guides uitgekozen. Tip guides zijn eigenlijk gemaakt om een nette french manicure mee te maken, maar ik wilde ze ergens anders voor gebruiken en daarom heb ik gekozen voor een nogal rare vorm! Ik pakte wat kleurtjes en ben wat gaan proberen.. Benieuwd hoe mijn probeersel er uitziet?


Om met de guides te werken is het makkelijk om een pincet te gebruiken. Het is namelijk nogal inimini en het plakt waardoor het dus ook aan je vingers blijft plakken wanneer je dit tipje netjes op je nagel wilt plakken. Ik heb twee pincetjes waarvan eentje heel dun is, die is ideaal voor dit probeerseltje! Je pakt het tipje aan het randje zodat je de ruimte heb om hem netjes op je nagel te plakken.


Als je er eentje te pakken hebt, plak je hem op je nagel op de manier hoe jij het wilt. Je moet de zijkantjes goed aandrukken zodat er geen nagellak onderdoor glipt wanneer je de nagel lakt. Ik heb op twee vingers wat geprobeerd. Ik heb de lichtroze variant geprobeerd en glitters. Het was wel even proberen, de eerste keer trok ik met het tipje mijn hele gelnagel eraf, haha! Ik heb hem recht opgeplakt zodat ik alleen mijn tip kon kleuren.


Hierboven zie je het resultaat. Het was even proberen dus ik vind het effect ook niet spectaculair, misschien dat ik de volgende keer twee onwijs felle kleuren moet gebruiken. Knalblauw en knalgeel bijvoorbeeld, haha. Ik heb de glitters geprobeerd op mijn ringvinger en het lichtroze op mijn middelvinger. Ik vind het wel een leuke toevoeging aan een simpele nagel! Wat zouden jullie een leuk idee vinden om deze tips voor te gebruiken? Ik ben benieuwd naar jullie idee├źn! Love, Roshelle.

PS: Mocht je ook iets willen bestellen kun je de kortingscode EVB10 gebruiken op de website! :-)

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

9 opmerkingen