NEW IN | Abercrombie bikinibroekje

zaterdag 30 augustus 2014


Ja, ik heb mijn winterjas ook alweer de kast uitgetrokken. In Nederland weet je het nooit, zo is het hartje zomer, zo vallen de bladeren alweer van de bomen. Voor mij ligt het ietsje anders, want ik ben rustig aan het aftellen totdat ik naar Florida ga. Een klein geheimpje: het is dat het daar lekker warm en een bikini is zeker nodig! Toen ik dit bikinibroekje zag liggen (terwijl mijn vriend de halve winkel leegkocht) voor 15 euro dacht ik daarom maar: meenemen en wegwezen. Nieuwsgierig naar het bloemige broekje? Kijk snel verder!


Een gezellig bloemig bikinibroekje van A&F. Hij is lijkt inimini maar hij zit heerlijk. Door de brede banden aan de zijkant zit die niet zo strak om mijn heupen heen. Ik heb er helaas geen bikinitopje bij kunnen scoren, maar gelukkig kan ik mix en matchen met dit model. Ik heb er al een knalroze topje bij gedragen en ik denk dat een wit topje ook prima kan! Ik heb vorig jaar overigens ook een bikini gehad van A&F, waar ik 88 (pfff!) euro voor neerlegde en na een vakantie totaal verkleurd was. Nu weet ik, na het zwemmen meteen uitspoelen om zijn knalkleurtje te behouden! Wat vinden jullie van dit bloemige broekje? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

17 opmerkingen
  1. Ik hou van bikini's met bloemenprintje. Het broekje is echt mooi! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk printje heeft het broekje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aah wat een schatje! Echt heel leuk!
    Liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schattig broekje! Schrok wel van die 88 euro van de bikini van vorig jaar :o

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, daar schrok ik ook van. Ik dacht dat ik daar wel een paar jaar mee zou doen, maar helaas! Heb hem teruggebracht na de vakantie en heb geld teruggekregen.

      Verwijderen
  5. Leuk dat je naar Florida gaat, ben ik vorig jaar geweest in Januari. The Sunshine state! En oh ja, een leuk broekje. Ben benieuwd met welk topje je hem gaat combineren.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk broekje! En wat zonde van vorig jaar! x

    BeantwoordenVerwijderen