NAILFRIDAY | Mermaid's tears

vrijdag 29 augustus 2014


Dit is het eerste OPI lakje wat ik ooit kocht. Ik zag het merk eens op internet en dacht, wauw, die hebben mooie kleurtjes en ik ging op zoek. Ik zat dagen op Ebay, want ja, 10 euro voor een nagellak vond ik toch erg veel geld. Uiteindelijk stuitte ik op de Pirates of the Carribean collectie en die bleef hangen. Na dagen twijfelen koos ik voor dit mintkleurige lakje met de naam 'Mermaid's Tears'. Het lakje is al zeker drie jaar oud! Ben je benieuwd hoe hij er op mijn nagels uitziet?


Ik vind het nog steeds een supermooi kleurtje. Ik kan amper geloven dat het lakje al 3 jaar oud is. Hij smeert nog perfect en is totaal niet uitgedroogd. Het lakje bestelde ik ooit op Ebay, maar deze was ook gewoon te koop in de winkels waar OPI wordt verkocht. De naam van het lakje is Mermaid's tears (€9,50). Ik draag op de foto's maar één laagje. Herinneren jullie je eerste dure nagellakje nog? En wat vinden jullie van dit kleurtje? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

14 opmerkingen
 1. Prachtige kleur en hele mooie swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw dat denk ik nu ook, heel mooi apart kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moooi! Ik zou heel graag OPI of ESSIE lakjes aan mijn collectie willen toevoegen, hopelijk komt dat snel! Voor nu ben ik vaak dik tevreden met HEMA lakjes, dat zijn toch echt wel mijn favorieten (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind Hema echt mooie kleurtjes hebben, ze drogen bij mij alleen zo snel uit! Zo jammer..

   Verwijderen
 4. Wauw, heel mooi kleurtje! Ik wil heel graag nog een OPI lakje! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw inderdaad een super mooi kleurtje! ik vind OPI ook helaas veel te duur, geef mij maar Catrice en Essence!

  liefs Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, prachtige kleur. Mijn eerste dure nagellak was een van Essie, echt joh: ik HOUD van dat merk. Ik wil zelf ook nog graag een lakje van OPI.

  BeantwoordenVerwijderen