SPORTY | Dag Kayla, hallo wekelijkse fitupdate!

dinsdag 24 februari 2015


Vorige week lazen jullie het al een beetje op mijn blog. Ik twijfelde flink over of ik ├╝berhaupt wel door moest gaan met de bikini body guide. Ik kreeg veel lieve berichtjes en reacties dat ik vooral moest doen waar ik me goed bij voelde. Ik had geen puf meer om telkens naar de sportschool te gaan voor Kayla, dat zeg ik gewoon eerlijk. Ik genoot veel meer van krachttraining en elke week weer een zwaarder gewicht pakken (even tussendoor: wie had dat gedacht?) dus besloot ik toch om het deze week eens te proberen zonder Kayla. Drie keer raden? Ik ben vijf dagen geweest en zit vol met motivatie! Vandaag laat ik weten waarom ik definitie de knoop door heb gehakt (dit klinkt dramatisch) en laat ik weten wat er nu wekelijks op mijn blog komt.


Allereerst laat ik hierboven toch nog even zien wat het resultaat was na vijf weken Kayla, helaas niet zo veel verschil als de eerste keer en voor mijn gevoel helemaal geen verschil. Wat ik wel altijd heb gemerkt is dat mijn buik minder opgezwollen is op momenten dat ik sport. Verder waren mijn benen wel wat strakker en kwamen heel licht mijn buikspieren weer wat tevoorschijn maar daar bleef het bij. Dat is natuurlijk ook meteen de rede wat ik er klaar mee was, geen verandering betekent exit en iets anders proberen. Ik deed al eens wat krachttraining met mijn vriend maar ging er steeds meer van genieten. Je merkt onwijs snel dat je sterker wordt, hoewel dit niet zo snel zichtbaar is qua lichaam, je kunt wel wekelijks een iets zwaarder gewicht aan en dat is leuk om te zien. Doei Kayla en hallo motivatie met krachttraining!


Natuurlijk blijf ik wel updates plaatsen en in de plaats van de Kayla Itsines update kunnen jullie nu elke dinsdag een fitupdate verwachten. In de fitupdate plaats ik sowieso dezelfde foto's als met Kayla, gewoon een full body shot van voren (zoals hierboven). Verder kunnen jullie fooddiary's, foto's van tijdens het sporten en meer verwachten. Zo kunnen jullie nog steeds mijn 'fitte leventje' volgen en mij in mijn bikini bewonderen. Geen Kayla, wel kracht. Ik ben onwijs benieuwd wat dit met mijn lichaam gaat goed, spannend! Hoe vinden jullie het dat ik definitief heb besloten te stoppen met Kayla en nu krachttraining doe? Zijn jullie ook zo benieuwd wat dit met mijn lichaam doet en wat er zal gaan veranderen? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

8 opmerkingen
 1. Heel erg hoed dat je gewoon gaat doen wat je jet liefste wil! Heel veel succes, ik ben benieuwd of het goed voor je werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat je doet waar je jezelf goed bij voelt! Je sport in ieder geval nog en je houd het langer vol dan de meesten. Op Insta zie je altijd de meest geweldige Kayla transformaties...waarschijnlijk laten ze alleen de meest succesvolle gevallen zien. En dan bedoel ik niet dat het bij jouw mislukt is ( super veel respect, ik heb de gids maar ik doe er niks mee ), maar Kayla beloofd een sixpack in in 12 weken, maar dat is niet echt altijd zo dus...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt zeker gelijk! De eerste keer ging het ook hard, maar de tweede keer stond het gewoon stil. De resultaten op instagram zijn soms ongelofelijk en ik heb daar zeker mijn twijfels bij. Ach, we gaan gewoon weer verder, thanks voor je lieve reactie! :-)

   Verwijderen
 3. Je ziet het strakke buikje al!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bezig! Ik kan ook zo genieten van de vooruitgang die ik met sporten behaal. Doe voornamelijk ook krachttraining :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed bezig Roshelle!! :) Ik vind krachttraining zo knap.. Ben zelf helemaal geen sportschooltype, haha, maar krachttraining zou ik best een keer willen proberen. Ik ben benieuwd naar je updates, misschien krijg je mij wel in de sportschool, haha! ;)

  ♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maak je niet druk en doe wat je leuk vindt, dat is denk ik het belangrijkste. Je lichaam is toch prima zo?

  BeantwoordenVerwijderen