NEW IN | Souvenirs uit Disneyland Parijs

zaterdag 28 februari 2015


Disneyland Parijs verlaten zonder een souvenir te kopen is praktisch onmogelijk. De winkels zijn prachtig en als je ook maar een klein beetje van Disney houdt wil je los gaan in deze winkels. Helaas hangt daar letterlijk een prijskaartje aan, want Disneyspulletjes zijn niet goedkoop. Ik wilde in eerste instantie de bekende oren kopen, maar wat doe je daarmee als je thuis bent? Waarschijnlijk verdwijnen ze in een kast en dat is erg zonde. De oren waren overigens niet schreeuwend duur: 14 euro. Ik heb ze in ieder geval laten liggen maar ging na de twee dagen in het park nog wel even de winkel in voor wat andere spulletjes.


Sinds ik bij mijn vriend zijn zus een bord vol met magneetjes heb zien hangen, van overal ter wereld, werd mijn verzamelingsinstinct gewekt. Ik wilde dit ook! Ik vond het zo leuk om te zien waar ze geweest waren aan de hand van een klein souvenirtje. Sinds een jaar doe ik dat nu en heb nu al wat magneetjes verzameld. Natuurlijk is Disney ook echt een plek waar je deze kunt scoren. Ik kocht er eentje met de symbolische figuren Minnie en Mickey en natuurlijk de Eiffeltoren om te laten zien dat we naar Disney in Parijs waren. De prijs? Zo'n vier euro!


Ik vind sleutelhangers ook altijd zo een praktisch souvenir. Het is wel iets wat je echt gebruikt. Ik hang eens in de zoveel tijd eens wat anders aan mijn sleutelbos en vond dit wel erg schattig. Er hangen princessen aan en die zitten samen gebonden aan een hartjesvormding. De prijs? Weer 4 euro! Dat vond ik nou echt niet duur, kijk hoe gedetailleerd ze gemaakt zijn, zo leuk!


En als laatste kocht ik nog wat praktisch. Ik vind nutteloze souvenirs altijd zo stom, dus kies ik altijd voor dingen die je echt kunt gebruiken. Ik kocht een koffie (of nouja, ik gebruik hem voor thee) beker. Lekker vrolijk en vrouwelijk met die hartjes en in het roze en natuurlijk staat Minnie op de voorkant. Op de achterkant staat een heerlijke tekst: Mornings aren't PRETTY! Deze beker kostte me 10 euro, wat ik echt nog wel een schappelijk bedrag vond. Bij de starbucks betaal je vaak al 20 euro of meer voor een beker. Ik vind in ieder geval dat ik onwijs leuke souvenirs heb gekocht. Wat kopen jullie standaard als jullie ergens zijn? Misschien ook wel magneetjes! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

14 opmerkingen
  1. Zo schattig! Ben dol op souvenirs (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaah die beker is zo leuk! Souvenirs zijn the best, altijd een leuke herinnering!
    Liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je beker is te leuk! Te leuke en lieve souvenirs, hou ik altijd van!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuke souvenirs heb je meegenomen! Ik spaar ook magneetjes van plaatsen waar ik ben geweest, staat zo leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die beker is echt zo leuk! Een paar jaar geleden kocht ik in Disneyland ook een beker, maar toen ik 'm thuis vulde kwam ik erachter dat 'ie lek was :') Beetje jammer van het geld haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ahh zonde! Deze is ook niet waterdicht. Ik hield hem op z'n kop, toen spoot al m'n thee eruit! Hahaha.

      Verwijderen
  6. Wauw, toffe dingetjes heb je daar gekocht. Sowieso ben ik jaloers dat je naar Disneyland bent geweest.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk! Toen ik ooit in Disneyland was kocht mijn moeder ook zo'n sleutelhanger, maar na een tijdje gingen de kleuren van de figuurtjes af. Ik zou er dus misschien nagellak op smeren als je dat ook merkt! X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een schattige souvenirs!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ah die beker, haha! Ze staat er zo schattig op. Ik ben echt groot fan van Disney maar nog nooit in Disneyland geweest. Ik kan niet wachten om een keer te gaan!

    BeantwoordenVerwijderen