SPORTY | Kayla Itsines 2015, vandaag start week 1 weer!

maandag 5 januari 2015


Oh, mijn, god. Kerst en Oud & Nieuw zijn voorbij en ik ga me-teen eerlijk zijn tegen jullie! Ik ben slechts twee kee naar de sportschool geweest de afgelopen twee weken, twee keer? Ja, een keer per week vond ik eventjes meer dan voldoende. De sportschool had beperkte openingstijden en ik was veel te druk met Kerst enzo (goede excuses). Ik wilde dan ook meteen eens iets uittesten en ben daarom helemaal losgegaan met eten, benieuwd wat ik heb uitgetest en hoe de schade eruit ziet na twee weken geen sport en veel eten? Kijk dan snel verder!


Indien ik deze twee weken wist dat er veel eten aan te pas zou komen, heb ik mij daar maar even bij neergelegd. Ik was stiekem wel benieuwd wat er zou gebeuren met mijn lijf als ik niet zou sporten en niet echt zou opletten met wat ik zou eten, dus dit heb ik dan meteen maar uitgetest. Ik vind de schade zelf meevallen! Het enige waar ik last van heb is een opgezette buik van veel dingen eten zoals brood, pasta's enz. Verder ben ik voor mijn gevoel niet echt aangekomen, hoewel ik dus wel heel erg veel heb gegeten. 

Maar gelukkig is het vandaag weer maandag en ga ik weer volop van start. Ik heb besloten om weer te starten met week 1! Ik hoop dat jullie het uiteraard alsnog gaan volgen, indien ik nu halverwege de guide stop. Waarom ik opnieuw begin? Vandaag starten heel veel meiden met week 1, samen met Kayla. Ik wil graag gelijk lopen met die meiden en ik vind het zelf ook wel prettig om in 2015 met een nieuwe week te beginnen. Over 6 maanden is het hartje zomer, dus als je twee keer Kayla volgt (deel 1 en deel 2) dan ben je als het goed is compleet ripped voor de zomer, en dat vind ik een fijn vooruitzicht. Zijn er meiden die vandaag starten, ik ben benieuwd, enne keep me updated! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

6 opmerkingen