SPORTY | Kayla Itsines 2015, week 4 start vandaag!

maandag 26 januari 2015


Vanaf nu wordt Kayla volgen een stuk lastiger! Vanaf vandaag loop ik namelijk stage. 10 weken lang, 40 uur per week. Ik weet niet precies hoe dat allemaal gaat lopen, indien ik nog nooit 40 uur per week heb gewerkt. Ik weet niet precies of ik dan 's avonds nog de puf kan vinden om ook nog te gaan sporten (ik schat in dat ik mezelf wel push, maar toch, rust is belangrijk). Ik moet even kijken hoe of wat, maar wil sowieso proberen om nog steeds 3 a 4 dagen te sporten per week! Ik ben in ieder geval wel lekker bezig en ben zelfs wat aangekomen (ik hoop in spier). Vandaag staan er weer foto's online en start week 4!


De foto heeft helaas weer een iets andere lichtinval, maar het is gewoon superlastig om steeds dezelfde foto te maken. Oja, een klein geheimpje: ik maak de foto's altijd op zaterdag. Het zou anders wel erg lastig zijn om het artikel om 6:00 al online te hebben zonder licht, haha! Ik ben wel tevreden als ik zo kijk, ik zie weinig verandering nog steeds maar voel me wel sterker. Ik ben ietsjes aangekomen en dat vind ik eigenlijk wel prima indien ik het niet duidelijk terugzie. Het meer eten pakt volgens mij wel positief uit! Ik begin me overigens wel te irriteren aan mijn bikini, ik wil een nieuwe!


En na de training is het altijd tijd voor de selfie in de spiegel. Na het sporten zijn je spieren lekker opgepompt en zie je vaak meer groei dan normaal. Je spieren hebben hard gewerkt en ik vind het altijd leuk om dat even vast te leggen. Ik vind trouwens dat roze hemdje een heerlijk item. Hij is erg doorzichtig maar ik vind hem gewoon onwijs leuk en lekker luchtig. Rechts was na wat buikspieroefeningen, ik wou dat mijn buik er altijd zo uitzag! Dit is eigenlijk alleen na de training goed te zien, eenmaal thuis is het alweer ingezakt. Oh en zien jullie dat vetje bij je oksel? Die gaat nooit weg en dat irriteert me zo, hahaha! Het is echt iets wat de dunste mensen nog hebben maar ik vind het zo stom staan. Hoe gaat het bij jullie? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

10 opmerkingen
 1. ooooh lekker bezig rosh!
  ik ben nog steeds de motivatie aan t zoeken om te starten.
  aaaaaargh
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo knap dat je dit gewoon al zo lang vol houdt! Je hebt okk echt een pracht lijf hoor, mag je trots op zijn! You go girl <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaat goed zeg! Ik ga ook een week 4 update schrijven (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah goed bezig zeg! Op de laatste foto zie je heel duidelijk spieren inderdaad, heel gaaf (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook in week 4 atm! Bevalt me goed zie zelf al een klein verschil in mijn buik. Mijn buik is alleen niet zo plat als die van jou! Ben heel benieuwd hoe het er na 12 weken uitziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook in week 4 atm! Bevalt me goed zie zelf al een klein verschil in mijn buik. Mijn buik is alleen niet zo plat als die van jou! Ben heel benieuwd hoe het er na 12 weken uitziet!

  BeantwoordenVerwijderen