PERSONAL | Photodiary week 3

zondag 25 januari 2015


Het was een soort van toetsweek afgelopen week. Ik heb niet al te veel vrije tijd gehad, maar wel veel leuke dingetjes gedaan. Zo maakte ik bijv. een toets die erg slecht ging, maar haalde toch een 6. Presenteerde twee keer op school en ging ook naar Artis voor fotografieles. Ondanks alle drukte probeerde ik zo veel mogelijk te sporten, maar heb ook drie rustdagen genomen, ik was echt kapot! Meteen ook een huishoudelijke mededeling, vanaf morgen begint mijn 10 weken durende stage, 40 uur per week. Ik weet nog niet precies hoe dat allemaal gaat lopen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik geen ervaring heb me 40 urige werkweken. Ik weet dus niet precies hoe consequent de artikelen worden geplaatst op mijn blog, maar mijn doel op dit moment is maandag, woensdag, vrijdag en zondag! In ieder geval gaan we nu even kijken naar mijn weekje!


Je houdt van ze of je haat ze. De Nike Huarache. Op Twitter stelde ik een vraag over hoe je het nou eigenlijk uitspreekt (huaratsjie) en dat bracht een lichte (en leuke!) discussie op gang. Ik vind ze zelf onwijs stoer en tof en wil zeker een paar aanschaffen. Gewoon voor onder een blouse of een grote warme winterjas. Echte eyecatchers en verkrijgbaar in allerlei kleurtjes. Ik ga zeker sparen voor een paar die ik dan in Amerika kan kopen! - Deze leuke stickertjes liet ik op mijn blog zien, maar ik vind ze zo leuk dat ik ze ook nog even in mijn weekoverzichtje plaats! Benieuwd naar het artikeltje hierover, klik!


Op school moesten we ons bedachte concept presenteren. We moesten rekenen zichtbaarder maken in school en op een leuke manier aandacht geven waardoor leerlingen dan makkelijker formules kunnen leren e.d. Dit was ons tafeltje. We moesten het concept presetenren aan de hand van een soort marktje. Er kwamen steeds mensen langs aan wie je het moest vertellen. We hebben uiteindelijk niet gewonnen maar ik vond het wel leuk om te bedenken en doen! - Het was deze week echt een stuk kouder, brrr! Het zorgt wel voor mooie plaatjes van de lucht en bevroren blaadjes, takjes en grassprietjes.


Na alle toetsen en presentaties was het tijd voor een beetje ontspanning. Op vrijdagochtend gingen we met de klas naar een bedrijf die allerlei materialen levert voor interieuren enz. Hier kun je denken aan allerlei afwerkingsmaterialen enz, superinteressant! In de middag gingen we naar Artis waar we foto's moesten maken van alle beestjes. Het was best lastig en erg koud! Wat wel erg leuk was, was dat in het apenverblijf er een luiaard rustig langs kwam klimmen. Helaas mocht ik niet te dichtbij komen dus heb ik met mijn camera geen goede foto's kunnen maken, maar ach, het was erg leuk om te zien!


Dit zijn twee van de foto's die ik heb gemaakt in Artis. Ik vind deze supertof en goed gelukt. IN de binnenverblijven was het nog het makkelijkste om foto's te maken en deze beestjes bleven ook lekker rustig zitten!


In het weekend heb ik weer lekker weinig gedaan. Zaterdag heb ik een beetje gesport, lekker geluncht bij de Subway en verder lekker spelletjes gespeeld. Zondag heb ik mijn nageltjes gelakt en heb ik gewerkt. Vanaf morgen begint stage, spannend! Hoe was jullie week? Hebben jullie ook toets- of tentamenweek gehad? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

7 opmerkingen