SPORTY | Kayla Itsines 2015, week 2 start vandaag!

maandag 12 januari 2015


Vorige week besloot ik om opnieuw te starten met Kayla Itsines. Ik merkte dat de afgelopen keer dat ik het schema volgt, er niet zoveel veranderde aan mijn lichaam. Ik wist niet precies waar het aan lag en dat frustreerde mij een beetje. Gelukkig reageerde veel van jullie positief en zeiden jullie dat er gewoon kans was dat ik puur aan het sporten was voor het behouden van mijn lichaam en niet zo zeer de verandering. Toch heb ik besloten om mijn eetpatroon weer iets aan te passen om te kijken of mijn lichaam toch wel (nog iets) veranderd. Vandaag start week 2 en natuurlijk show ik jullie weer de foto's van afgelopen week!


En 1 week later. In een week kan er niet zoveel veranderen maar ik had wel flink wat spierpijn na maandag (benen). Ik dacht echt dat ik gek werd. Ik kon de trap niet eens normaal op of af, hahaha! Gelukkig nam de spierpijn wat af en ik ben natuurlijk wel gewoon gaan trainen. Donderdag was ik zo moe en uitgeput dat ik een rustdag heb genomen en zaterdag ging ik er weer tegenaan!


Een shotje van mijn outfit van afgelopen week (1 van de outfits natuurlijk). Ik vind het nog steeds ongelofelijk motiverend om er leuk bij te lopen. Ieder voor zich natuurlijk, maar ik denk dat het echt meewerkt als je er leuk uit ziet. De trui is die ik kreeg in een goodiebag waar groot WORK OUT op staat, heel stoer om te dragen als je naar buiten gaat of aankomt op de sportschool (erin sporten is mij te warm). Op het horloge is te zien hoe lang ik heb getraind en hoeveel kcal ik heb verbrand, bizar veel he? Het is voor mij belangrijk om dat allemaal weer bij te eten, maar het is best wel lastig om dat allemaal weer aan te vullen!


Ik maakte wat sportoutfitjes en fotografeerde deze. Een artikeltje hierover komt later deze week online! Hier alvast een sneek peekje van wat items die ik combineerde! Ik vind het broekje zo leuk en ben blij dat ik de schoenen eindelijk een beetje heb ingesport, want ze zaten eerst echt niet lekker! :-)

Wie van jullie zijn er ook weer begonnen? Ik ben daar erg nieuwsgierig naar! Hoe gaat het, hoe voel je je, red je het enz? Mochten jullie nog idee├źn hebben voor artikelen met betrekking tot sport die jullie graag willen zien, laat het me ook vooral weten! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

5 opmerkingen
 1. Ik had na maandag ook mega spierpijn, terwijl de andere dagen mij prima afgingen! Op naar week twee ! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je schoenen zo vet! Je gaat je buikspieren nu wel meer zien trouwens! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Al zo'm goed lichaam en dan nog meer willen voor ene bikini body! nou dan mag ik ook wel hard aan de bak! heb je de gids gewoon gekocht of?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk om het proces zo te zien. Ik wilde ook beginnen, maar ik zit nog met mijn examens. Ik kan niet veel tijd verliezen nu. Dus na mijn examens ga ik aan de slag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt echt een mooi lichaam! Ik ga deze guide volgende week ook proberen. Met nadruk op proberen, want ik weet niet of ik zoveel tijd kan vrijmaken. Heb nu helaas (vind het wel leuk, dus dat is shit) al moeite met 3x per week naar de sportschool gaan. :(

  BeantwoordenVerwijderen