NEW IN | De jacht is gesloten..

vrijdag 23 januari 2015


Ik was serieus al weeeeeeken op zoek naar de perfecte zwarte laarsjes. De winkels in, de winkels uit. Webshop hier, webshop daar. Nergens wist ik ze te vinden. Na een tijdje op jacht te zijn vond ik de perfecte zwarte laarsjes. Ietsjes verhoging, stoere schoen en afgewerkt met een leuk bandje. Ze kwamen binnen en dacht meteen: dit zijn ze! Helaas paste de schoen niet en ja, wie de schoen past trekt hem aan, maar dat was niet het geval. De laarsjes gingen retour en ik bestelde ene maat groter. De maat groter bungelde aan mijn voet en een tussenmaatje was er niet. Dikke sokken dragen of toch maar de jacht verder doorzetten? Ik koos voor het tweede en heb nu een lekker stoer paar gescoord die misschien niet aan al mijn eisen voldoen, maar ik vind ze stiekem toch wel erg leuk!


Een zwart laarsje past overal onder, lekker makkelijk. Ik vind laarsjes die iets hoger zijn dan plat ook leuk en het voordeel is natuurlijk dat je ook meteen een stuk langer bent (wat ik fijn vindt). Wat ik zo leuk vond aan deze laarsjes is dat ze niet zo netjes zijn, maar gewoon lekker stoer. De onderkant, dat heet geloof ik het profiel, is lekker dik waardoor het een beetje een ruig effect krijgt (althans, dat vond ik). Verder heeft het laarsje een lekkere dikke hak waardoor je voetjes er niet aangaan na een dagje lopen. Wat ik ook een voordeel vind, je stapt er zo in! Geen ritsjes aan de zijkanten! De jacht op zwarte laarsjes is in ieder geval weer even gesloten en zal ongetwijfeld aan het einde van het jaar weer beginnen! Wat vinden jullie van de laarsjes en wat is jullie favoriete model laars? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

20 opmerkingen
 1. Zo leuk!
  Waar heb je ze weg (ik moet nog een paar voor morgen HAHA, lekker last minute hooray)

  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze chickita; http://www.spartoo.nl/Casual-Attitude-CASATTI-x382035.php

   Verwijderen
 2. Zien er heel leuk uit! Ik ben de laatste tijd wel te vinden voor chelsea modelletjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. waauw! Ik ben ook al eeuwen bezig met het zoeken naar de perfecte laarsjes haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je nu een leuk paar hebt kunnen vinden, het zijn echt leukies! Altijd handig om zulke laarsjes te hebben. Je kunt ze overal wel mee combineren.
  Fijn weekend! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die zijn echt mooi! Ik wil ook graag nog laarsjes zoals deze.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh ze zijn inderdaad super mooi! Zulke zoek ik ook nog. Waar heb jij ze van?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een stoere :)! Eigenlijk is dit mijn favoriete model voor laarsjes ongeveer, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb precies hetzelfde meegemaakt. Dan wil je graag zwarte laartjes, gewoon simpel maar kan je de perfecte gewoon niet vinden... En die maten, daar heb ik ook altijd last van! Ik zit vaak tussen 38 en 39 in, maar laatst had ik een schoen aan waarvan 38 te groot was!
  Gelukkig heb je een mooi paar gevonden, ik vind ze erg leuk.

  xoxo Mireille
  dresslikemi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb deze week ongeveer hetzelfde model laarsjes gekocht. Met rits van de H&M. Mij leek het ook leuk om de laarsjes onder een boyfriend jeans te combineren!

  BeantwoordenVerwijderen