NEW IN | Stickers om je Instax fotootjes gezellig te maken

woensdag 21 januari 2015


Vorige week zagen jullie mijn nieuwe Instax mini camera voorbij komen, die leuke roze. Er komen fotootjes uit de bovenkant, kleintjes. Deze fotootjes zijn wit. Hoewel ik dat niet eens zo heel erg storend vind, is er natuurlijk weer wat bedacht om ze nog leuker te maken. Je hebt namelijk stickers die je om je fotootje kan plakken, waardoor de foto gelijk een extra sfeertje krijgt. In de winkel zijn de stickers redelijk duur (net als alles van deze camera eigenlijk), dus besloot ik om op Ebay even te kijken of ik daar een goedkoper alternatief kon vinden. Natuurlijk was ik maar een paar muisklikken verwijderd van deze leuke stickers!


Hoe leuk zijn ze? Ik vind ze onwijs leuk. In een pakje zaten 40 stuks, van ieder printje twee. Er zijn genoeg printjes om uit te kiezen om je fotootjes op te leuken. Ik heb ze zelf nog niet getest, omdat ik nog niet genoeg foto's heb gemaakt met mijn Instax (zonde natuurlijk, hahaha). Jullie zullen binnenkort vast wel een foto terugzien op Instagram waar ik ze wel heb gebruikt want ze zijn veel te leuk om te laten liggen. De stickers zien er overigens dicht uit, maar het middelste vierkantje haal je er uit zodat de foto zichtbaar wordt. Je vindt de stickers hier voor ongeveer €1,50 (per 40 stuks dus). Koopje toch? Kijk wel voordat je besteld (een ander bijv.) dat je de goede maat hebt, anders passen ze misschien niet! Zouden jullie deze stickertjes gebruiken op jullie foto's? Wat is jullie favoriete printje ? Ik vind die roze met gele erg leuk! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

16 opmerkingen
 1. Leuke manier om je zo je foto's op te vrolijken en iets extra's te geven! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk :), heb deze week mijn Instax binnen gekregen en kan niet wachten om 'm uit te proberen. Die stickers zien er inderdaad heel gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Ik wil ook nog steeds een polaroid camera, maar in vind de foto's stiekem wel duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf! Ik ben benieuwd hoe het eruit ziet met foto:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah bedankt voor de tip! Deze poloraid camera staat al heel lang op mijn wishlist dus als ik hem eenmaal heb ga ik deze er zeker bij kopen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk :)! Ben benieuwd hoe het eruitziet met die stickers.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het heel erg leuk en origineel, maakt het net wat leuker en zo kan je ze maken in jou 'stijl'.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oehh, die zijn leuk! Binnenkort (na de tentamens) beloon ik mezelf met een middagje EBay haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk, je hebt er wel veel zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oooh wat leuk! ik zie ze ook al voor de instax 210, nice!

  BeantwoordenVerwijderen