TIPS | Sinterklaascadeautjes tot 5 euro!

donderdag 4 december 2014


Aanstaande vrijdag vier ik, met waarschijnlijk een heel groot deel van Nederland, Sinterklaas. Op vrijdag 5 december vier ik het met vrienden en op de zaterdag (dan is stiekem Sinterklaas alweer weg) vieren wij het met de familie. Ik heb zelf niet echt moeite met het vinden van cadeautjes, ik vind veel leuk en met alle winkels tegenwoordig kun je allerlei koopjes scoren. Een Action, Xenos, Primark etc. hebben onwijs veel leuke koopjes liggen en tijdens de maand december helemaal! Toch begrijp ik dat veel mensen toch wat moeite hebben met het vinden van cadeautjes. Vandaag laat ik daarom wat cadeautjes zien die (opzich) geschikt zijn voor man- en vrouw!


Ik heb tijdens het uitzoeken echt rekening gehouden met de tijd van het jaar en ik heb gekeken naar cadeautjes die onzijdig zijn. Hoewel geurkaarsen misschien ietwat vrouwelijk zijn, zullen mannen het vast niet erg vinden om een geurkaarsje aan te steken die hun kamer lekker laat ruiken. Van boven naar beneden zal ik even alle cadeautjes toelichten! Bovenin zie je een gingerbread setje, hiermee kun je je eigen koekhuisje maken. Compleet met mix, icing en snoepjes. Deze was 5 euro precies en kocht ik bij de Primark. Naast het setje een setje kraskaarten. Hoewel veel mensen ze verbieden, zijn ze toch altijd gewild. Dit setje kostte 3 euro en kocht ik bij de Kruidvat (aan de kassa). Gevolgd door drie geurkaarsen. De rode was 5 euro en het setje van de twee roze kaarsen waren samen 5 euro, beide bij de Primark! En het laatste is een heerlijk winters kleed die je altijd kunt gebruiken: op bed, op de bank of where ever you want! Hebben jullie al cadeautjes gescoord of hebben jullie wat aan deze tips? Love, Roshelle.


Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

10 opmerkingen
 1. Ah die geurkaarsen heb ik ook, ze zijn fijn! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb gisteren mijn laatste cadeaus gehaald! Ik vier drie keer sinterklaas dit jaar, dus was nog een hele klus :') Wel leuke tips, misschien nog een idee voor Kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad een heleboel! Altijd lastig om zoveel cadeaus te verzinnen!

   Verwijderen
 3. Dat Gingerbread huis pakket lijkt me zo leuk om een keer te maken ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke cadeau tips! Ik ga wss ook een ginger bread huisje maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het gingerbread house vind ik erg leuk.! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke cadeaus! Vooral die ginger bread house ziet er zo cute uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke cadeautjes! Ik hoop dat je dat huisje wint, kunnen we dat zien!

  BeantwoordenVerwijderen