NAILFRIDAY | Drie lakjes voor 12 euro!

vrijdag 5 december 2014


Nu moet ik meteen eerlijk bekennen, dat ik voor deze lakjes geen 12 euro heb betaald (helaas). Er is momenteel een actie bij de Big Bazar, die telkens OPI nagellak verkoopt. Deze week (tot en met morgen dus) is er een actie, drie prachtige OPI lakjes voor 12 euro. Ik was er nogal vroeg bij, omdat ik de nagellakjes vorige week al tegenkwam en ik stiekem bang was dat alle kleurtjes deze week op zouden zijn. Gelukkig vind ik 5 euro per OPI lakje ook niet zo een probleem, en kijk nou eens zelf. Hoe mooi zijn deze lakjes? Ik vind ze ook wel passend voor de decembermaanden!


Er waren nog wat meer kleurtjes verkrijgbaar, maar veel waren toch mét een glittertje. Zo had je ook lakjes met roze glittertjes en ook veel nude kleurtjes die ook erg mooi waren. Indien ik al veel kleurtjes bezit heb ik weer gekeken voor een iets ander kleurtje. Ik werd opslag verliefd op het middelste lakje en vervolgens ook al snel op de andere twee. Ik ben dol op rode nagels, en vond deze dieprode kleur wel erg mooi met dat lichte glittertje erin. Van links naar rechts zijn de namen van de lakjes: 'I don't Speak Meek' - 'Muppets world tour' - 'Underneath the mistletoe'. Jullie zullen de lakjes ongetwijfeld voorbij zien komen op nailfriday, want ik weet zeker dat ik deze lakjes vaak ga gebruiken! Welke vinden jullie de mooiste van de bovenste drie? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

22 opmerkingen
 1. Wauwie, drie fantastisch mooie lakjes! Ik vind de middelste het mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa ik hou van glittertjes met de feestdagen! Die rode vind ik erg mooi! Ik ben benieuwd hoe hij er op je nagels uitziet!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn allemaal supermooi! Maar de rode is mijn favoriet! Hoe kan het ook anders, haha! Ik heb er nu eentje met glitters van de Hema die er wel wat op lijkt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze alledrie eigenlijk wel heel erg mooi! Misschien een x swatchen?
  Vanmiddag ga ik ook even kijken bij de Big Bazar, hopelijk hebben ze hier nog een paar liggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie lakjes. MIsschien moet ik maar even een kijkje nemen bij de Big Bazar. Die rode is erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn prachtig! Het is dat ik alleen maar gelnagellak gebruik maar anders zou ik ze zo kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan het er altijd overheen doen, op je ringvinger ofzo, dat vind ik ook leuk!

   Verwijderen
 7. Oeeh mooie! Ik heb onlangs ook 2 lakjes bij Big Bazar gekocht :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik was vorige week bij Big Bazar, en heb toen ook toevallig 3 lakjes gekocht. Alleen was de aanbieding er toen nog niet dus heb 15 euro betaald (voor de 3 samen). Alsnog een goede deal. Ze hebben best veel keuze ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauwie, wat een fijne deal! Die donkerrode/bordeaux kleur vind ik echt prachtig voor de winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oehh nice!! Ik vind de zilveren kleur erg mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie lakjes, vooral het rode kleurtje staat nu op mijn verlanglijstje.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh super chill zo goedkoop! Balen dat ik t net gemist heb haha..

  Vind de rode erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Volgensmij verkoopt Big Bazaar soms geen echte OPI's. Ik was daar laatst toen ze zo'n actie hadden en was even gaan kijken. Ik keek naar de lakjes en zocht tegelijkertijd de swatches ervan op. Toen ik sommige namen opzocht kreeg ik een paar links naar sites waarop ze zeiden dat ze niks konden vinden over diezelfde lakjes. Verder waren er totaal geen foto's van. En sommige nagellakjes van de Nicki Minaj collectie, hadden bij de Big Bazaar een andere naam dan ze zouden moeten hebben.

  BeantwoordenVerwijderen