OUTFIT | Deze sjaal is echt geweldig in deze koude tijd

woensdag 3 december 2014


Het is koud, ijs- en ijskoud. Ik bibber een partij, mijn voeten zijn koud en mijn handen staan op standje knalrood omdat ze simpelweg zo koud zijn. Het is echt aan het afkoelen buiten en iedereen probeert zich in te dekken tegen de kou. Nu moet ik eerlijk zeggen, ik had van deze Primark jas niet verwacht dat hij zo warm zou zijn en me zou beschermen tegen de kou. Het enige nadeel van de jas is dat hij een stukje open is aan de bovenkant waardoor je borst en keel/nek eigenlijk een beetje teveel kou vangen. De ideale oplossing is natuurlijk een sjaal en toevallig is dit mijn favoriete exemplaar!

Jas, sjaal en broek, PRIMARK - Schoenen, CLARKS.

Want hij is groot, warm en hij heeft twee kanten. Ik kan hem dus zowel op het rode patroontje dragen als op het zwart witte patroontje. Wat ook leuk is, is dat als je hem lekker nonchalant omhangt je beide patroontjes ziet wat ik een leuk speels effectje vind geven aan het geheel van de outfit. Ik heb de jas in zowel grijs als zwart en probeer wanneer ik een grijze broek aanheb, de zwarte te dragen en andersom. Zodat ik niet verdwijn als grijs (of zwart) muisje. In ieder geval knalt de sjaal er lekker bij en dat is nou juist de bedoeling (en het feit dat hij lekker warm is uiteraard). Ik draag hem in ieder geval heel vaak en ben er blij mee! Verstoppen jullie je ook zo heerlijk in een sjaal in deze koude dagen? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

20 opmerkingen
 1. Ohh wat een heerlijk sjaal! Ik heb vorig jaar ook zo'n grote geruite sjaal gekocht bij de Zara, zo fijn. Vooral nu met deze kouden dagen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé, waar gaat die sjaal met dat meisje heen ;-) Echt een hele mooie sjaal! Ik ga vrijdag naar de primark, ga zeker even kijken of ze deze sjaal nog hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke outfit =)
  Echt een heerlijke sjaal !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke sjaal, hij is super pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die sjaal is echt super leuk en hij lijkt me inderdaad heerlijk warm!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben al een poosje opzoek naar zo'n sjaal! Hij is erg mooi! XO

  Ik geef een setje double pearl oorbellen weg voor kerst. Doe jij al mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaa, hij is zo fijn he die sjaal! Ik leef er bijna in als ik buiten ben, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldige sjaal. En JA JA JA, mijn sjaal is echt mijn beste vriend. Ik heb hem elke dag om, buiten én binnen en ik gebruik hem ook als 'dekentje' :P.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh heerlijk, daar kun je lekker in weg kruipen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een stunnig outfit! Nu moet jij mij even leren hoe je zo fijn je sjaal over je nekt krijgt, dat lukt me echt niet zo fijn als hoe jij dat doet haha!

  Liefs,
  Hazal

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk! :)
  Ik leef momenteel in mijn UGGS en in mijn sjaal <333

  BeantwoordenVerwijderen