SPORTY | Kayla Itsines (2e keer), vandaag start week 4!

maandag 8 december 2014


Deze maand is drama, de maand December staat stiekem in het teken van alleen maar lekker eten en snoepen en vooral veel samenzijn met elkaar. Een hapje en een drankje horen daar vaak bijen het is daarom deze maand extra lastig om je netjes aan gezond eten te houden. Nu is mijn intentie niet om af te vallen, dus af en toe snoep ik lekker mee, maar toch voel ik me daarna 'schuldig' en had ik het lievers anders gezien. Afgelopen weekend was het natuurlijk Sinterklaas en ik beken eerlijk dat ik lekker mee heb gesnoept met de chocolaatjes, pepernoten en nog meer pepernoten, heerlijk toch? Ik ben wel wezen sporten elke week en ik laat jullie vandaag weer zien hoe mijn lichaam er nu uitziet en hoe het verder ging. Ik vertel jullie vandaag ook iets over iets wat ik echt niet mooi vind aan mijn lichaam, want ja, ik ben ook wel eens onzeker.


De vorige keer wilden veel meiden dat ik een overzichtje maakte van begin tot het eind. Ik plaats daarom even alle weken bij elkaar. Laat even weten of jullie dit prettig vinden of niet, omdat het natuurlijk steeds meer foto's worden. Ik zie nog weinig verandering bij mijn lichaam, maar het is ook nog steeds redelijk het begin en ik heb natuurlijk niet zo heel goed gegeten deze week. Het sporten ging weer erg goed en ben zaterdag een keer extra geweest omdat ik donderdag niet kon vanwege een uitje naar een musical! 


Ik vind het zo leuk dat ik zoveel leuke kleding heb kunnen kopen in Amerika. Ik kwam ineens dit topje tegen van Nike. Hij is meer van gaas dan een echt topje, en je kon eigenlijk wel erg veel zien (als in mijn buik alleen) maar het maakt me niet zo heel veel uit in de sportschool. Hoe luchtiger hoe beter! Ik kan echt niet begrijpen dat sommige mensen in een trui sporten! Ik vond het in ieder geval leuk staan met mijn zwarte broek, schoen en en mijn roze horloge. Lekker matchend. Na het sporten zit mijn haar vaak ook heel goed, grrr! 


En aan het begin van het artikel vertelde ik over mijn onzekerheid. Ik baal van de lijn onderaan mijn buik, net boven mijn broekrand. Ik snap niet waarom het er zit en heb het al zolang ik me kan herinneren maar ik ben er onzeker over. Niet dat ik niet naar buiten durf in de zomer, dat niet, maar ik vind het eigenlijk gewoon vervelend dat het er zit. Verder vind ik veel foto's op internet misleidend. Als je in bepaalde houdingen staat zie je veel meer buikspieren dan normaal. Ik heb op de foto mijn buik aangespannen en een beetje met een holle rug gestaan, zie je dat je mijn buikspieren zo iets beter ziet dan bij een foto van voren. Ik wil hier eigenlijk mee zeggen dat foto's op internet altijd misleidend kunnen zijn, dus wees daar niet onzeker over! Hebben jullie wel eens zo'n 'lijn' gezien bij een buik en is het dus volkomen normaal? Ik heb geen idee! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

21 opmerkingen
 1. Ah ik wist niet dat meer mensen dat hebben! Ik heb precies dezelfde lijn en ik haat het... Het gaat ook nooit weg ofzo. Was me bij jou nog niet opgevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En jij bent nog zo dun! Ik dacht serieus dat het wel minder zou worden als ik strakker zou worden, schijn bedriegt!

   Verwijderen
  2. Ja het is zo vreemd! Helaas helaas :(

   Verwijderen
 2. Wat heb je een prachtig figuur! Super dat je zo open durft te zijn over je onzekerheden, het was me alleen echt nog niet opgevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was me eigenlijk nog niet opgevallen die rand. Maar je bent goed bezig zeg! En dat je zo nu en dan wat snoept tijdens de decembermaand moet kunnen toch. Het blijft een feestje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er weer goed uit, je bent lekker bezig (: Ik heb ook weer een planning in elkaar gezet, ik begin vanaf vandaag! Ik ga Kayla's boek combineren met wat andere workouts, want ik doe het thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pff ik ken het, die lijn! Ik ken nog zo goed afvallen en sporten maar het wilt gewoon niet weg. Ik voel me nu wel slecht, ik ben bij week 3 gestopt en jij doet het gewoon even nog een keer hihi. Shame on me!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt een prachtig lichaam Roshelle! Goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze maand is werkelijk dramatisch. Afgelopen week was een hele cheatweek voor mij en ben ik dus aangekomen. Nu maar weer een weekje gezond doen! En wat mij betreft kan het ook niet luchtig genoeg qua kleding. Ik heb zelf niet zo'n lijn, maar er is niks mis mee.. Je kan er niets aan doen, dus ik denk dat je het dan moet accepteren. En ik heb 't wel vaker gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het was me nog op geen enkele van je Kayla foto's opgevallen! Maar je ziet alle imperfecties bij jezelf altijd veel meer dan anderen. Je bent prachtig hoor! :) En pepernoten eten en genieten van de decembermaand moet natuurlijk ook kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief van je! Absoluut. Waarschijnlijk valt niemand het op, behalve als je er iemand op wijst!

   Verwijderen
 9. ziet er goed uit en wat tof dat je je lichaam met ons durft te delen. Mooi lichaam heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's weer hoor! En niks om onzeker over te zijn: je bent stunning! ;)
  En december.. Tsja, al dat eten en zo! Gelukkig eten wij met Kerst geen gekke dingen, maar maak ik risotto. Lekker in pyjama voor de openhaard smullen en genieten van Home Alone.. Haha, wat een heerlijk vooruitzicht :) :)

  BeantwoordenVerwijderen