PERSONAL | Photodiary week 49 + USA vlog

zondag 7 december 2014


En week 49 is alweer (bijna) voorbij. Deze week stond in het teken van een heleboel leuke dingen! Zo ging ik op donderdag naar Billy Elliot in Scheveningen en vierde ik wel twee keer Sinterklaas. Ik maakte blogfoto's en kreeg stiekem een cadeautje in mijn schoen. Volgende week staan er weer leuke dingen op de planning waaronder de opening van de Primark in Den Haag! Oh en vergeet natuurlijk niet dat ik afgelopen zondag een high tea heb gehad en ik de heerlijke hapjes nog deze week heb staan! Benieuwd naar week nummer 49?


Deze week ging ik heerlijk wat eten bij de Bagels en Beans na een hele koude wandeling. Het was echt ijs- en ijskoud en de warme bagel deed mij veel goed. Mijn vriend nam een variant met kip, ook erg smakelijk. Ik vind het zo'n onwijs leuk tentje en zou er stiekem elke dag wel kunnen eten. - Dit ziet er een beetje gek uit, maar mijn moeder heeft hagelslag met funnies gekocht, hoe leuk is dat? Elke dag even iets meer schudden om er een paar te scoren. Ik heb er meestal twee, yay!


Ik was even een woonwinkel met een klasgenoot toen ik deze wand zag. Boven een bank hingen drie plankjes met allerlei leuke bordjes erop. Iets te druk voor thuis, maar wel onwijs leuk! Welk bordje is jouw favoriet van de bovenstaande? Ik kan niet kiezen! - Ik mocht via een samenwerking mijn nagels laten doen en ik koos voor de eerste keer voor OPI gelcolor. Het is me erg bevallen en aanstaande vrijdag komt een artikel online over de behandeling en het resultaat.


Op woensdagavond vertelde de zus van mijn vriend dat ze twee kaartjes voor de musical van Billy Elliot, helaas kon ze zelf niet gaan. Hoewel ik geen fan ben van musicals heb ik mij toch aangemeld om de kaartjes over te nemen. Ik ben op school druk bezig met een decor te maken en dit kon wel eens voor een heleboel inspiratie zorgen. Drie keer raden: ik vond het ge-wel-dig! Ik vond het decor leuk, het verhaal en alle acteurs (en vooral de kinderen) heel erg leuk om te zien. Ik wil nu zeker vaker dit soort musicals bezoeken, want het was stiekem veel leuker dan gedacht.


Ik had als leuk idee om cupcakes te maken voor de Sinterklaasviering met mijn vrienden. Cupcakes lukken altijd, inclusief de toef bovenop, maar deze keer ging alles fout. De toef schiftte, wat betekent dat de ingrediënten niet allemaal op gelijke temperatuur zijn. Ik heb hem nog geprobeerd te redden, maar een mooie toef ging het niet worden. Ik heb toen pepernoten gekruimeld en door de botercrème geschept en er maar wat van geprobeerd te maken. De pepernootjes bovenop maken het geheel wel wat af. Gelukkig smaakte ze wel prima! - Mijn moeder maakte lekker boerenkool, ik vind dat echt heerlijk!


Op zaterdag maakte mijn vriend en ik wat blogfoto's. Hij deed constant zo onwijs geheimzinnig maar ik moest rustig afwachten en mocht niet raden. Toen ik mij ging verkleden bij de achterklep van de auto (andere schoenen), zat er ineens een cadeautje in mijn schoen. Mijn vriend vertelde heel leuk dat er net een Piet voorbij was gerend en die in mijn schoen had gelegd, hahaha. Deze week laat ik al mijn Sintcadeautjes zien, waaronder dit pakketje!


Op vrijdag vierde we Sinterklaas met vrienden en op zaterdag vierde we het met de familie. Het was onwijs gezellig en een heleboel pakjes om mee te spelen (we deden het spel). Halverwege de avond schrokken we ons dood, toen er keihard op de deur werd gebonkt. Iedereen keek elkaar aan en niemand wist van iets, nadat we de stemmen hoorden wisten we meteen wie het waren, maar het was zo onwijs leuk dat zij dit spontaan deden. Het was een onwijs geslaagde avond en aankomende week laat ik alle cadeautjes zien die ik heb gewonnen.

En natuurlijk moeten jullie niet vergeten dat er deze week ook weer een vlog online is gegaan. Ik ben to-taal vergeten om de tweede vlog online te plaatsen dus jullie mogen deze week genieten van eentje. Dinsdag komt er gewoon weer een vlog online net als normaal. In de vlog hieronder gingen we de bush bush in, gingen we voor de tweede keer shoppen in dezelfde outlet en sloten we de dag af met een footballwedstrijd bij een high school!


En dit was alweer week 49! Aankomende week zie ik wel wat mij brengt, maar 1 ding weet ik zeker! Op de donderdag ga ik naar de opening van een gigantische Primark in Den Haag! Wat was jullie hoogtepunt afgelopen week en hebben jullie ook Sinterklaas gevierd? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

11 opmerkingen
 1. Ziet eruit als een leuke week! Ik heb zelf niet écht Sinterklaas gevierd, alleen pepernoten gebakken en gegourmet! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oe leuk! Billy Elliot ben ik wel benieuwd naar. Ik ben in New York geweest, maar hoorde dat de Nederlandse variant ook heel top is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat tof dat je in New York naar Billy Elliot ben geweest! Ik vond het geweldig. Erg getalenteerde jochies en prachtig decor!

   Verwijderen
 3. Aaah leuke week! Benieuwd naar je cadeautjes. En de vlog is ook tof! Mooie omgeving. Ik ga donderdag ook naar de opening van de Primark, ben heeeeel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb jij een heerlijke week gehad! En wat tof dat jij ook naar de musical bent geweest! Het is inderdaad ontzettend mooi gemaakt en ik heb er ook heel erg van genoten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er helemaal gezellig uit!

  x
  http://giientjeee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen