SPORTY | Kayla Itsines (2e keer), vandaag start week 5!

maandag 15 december 2014


Ik kan met zekerheid zeggen dat ik het echt onwijs goed vind gaan! Ik vind het zelfs beter gaan dan de vorige keer, maar misschien komt dat omdat ik al een soort van bodempje had voordat ik begon. Het opnieuw beginnen was oprecht een goed idee. Ik snap alles beter, mijn houding is beter en ik houd alles langer vol omdat ik ook gewoon weet hoe ik de oefeningen goed uitvoer en ik het schema helemaal snap. Er zijn nu vier weken voorbij en ik weet dat het gewoon weer in mijn systeem zit. Het was eerst namelijk weer even wennen om te starten en zovaak in de sportschool te zijn. Nu is het alweer normaal en zit het compleet in mijn planning. Vandaag laat ik weer foto's zien en ook een van mijn favoriete sportoutfitjes!


Net zoals de vorige keer heb ik alle foto's van alle weken laten staan. Niemand gaf aan het vervelend te vinden (hoewel niemand ook aangaf het prettig te vinden, hahaha) laat ik ze maar gewoon staan! Misschien dat ik de foto's iets kleiner maak wanneer de weken vorderen, anders worden het misschien veel foto's. Ik vind op de foto's nog steeds niet veel verschil te zien, maar in het 'echt' merk ik het zeker weer. Alles voelt weer lekker wat strakker aan. Vooral mijn benen en buik! Ik heb het idee dat het echt een onwijs goede kant op gaat en ik aankomende zomer compleet 'ripped' het strand op kan (hihi).


Vorige week liet ik ook al een leuk matchend outfitje zien en nu weer! Dit keer een iets paarsige kleur. Ik heb nogal wat 'discussie' gehad over de kleur van de schoenen. Ik vind ze meer paars, maar anderen vinden ze meer roze. Het maakt me niks uit, want ik vind het leuk matchen bij de rest van mijn outfit. Ik merk oprecht dat leuke kleding een heleboel bijdraagt aan sport. Je voelt je gewoon beter als je er 'goed' uitziet in kleding. Het geeft je wat motivatie en ik voel me er zelf ook beter in.


En buiten Kayla om doe ik ook wat krachttraining. Ik doe het soms in de plaats van mijn cardio dagen (oeps, ja) maar ik vind het heerlijk om te doen. Ik doe het meestal samen met mijn vriend zodat hij mij kan helpen met sommige oefeningen waaronder bankdrukken (hierboven). Het is altijd handig om iemand te hebben die je gewichten kunnen opvangen wanneer het niet meer gaat. Rechts zie ej een ingezoomde foto van mijn buik na een buiktraining. Ik vind dat mijn buikspieren steeds meer zichtbaar worden (of zie alleen ik het?). Zijn jullie ook al druk bezig met een bepaalde sport of gezond eten? Let me know! Lijkt me leuk om verhalen te delen! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

14 opmerkingen
 1. Juist heel fijn, alle foto's achter elkaar! Liefs, Robin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker bezig meid! Ik ben ook weer begonnen met sporten, cardio en krachttraining! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je zag er al heel goed uit aan het begin van week 1 moet ik toegeven, body envy hierzo!
  Goed bezig, blijven gaan! Ik heb hem ook, het ebook, en ga na de feestdagen ook beginnen! Ben alvast benieuwd!

  XO IMKE

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil heel graag weer gaan sporten, maar ik moet helaas eerst een bezoekje/bezoekjes plegen aan de Neuroloog..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. you are perfecttt
  kisses
  enjoy my new outfit in the blog: BLUE+JEANS+BLACK

  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/12/sweaters-for-autumn.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. doe je goed! Ga zo door! Ik sport ook, maar maatje skinny zal bij mij niet meer gaan gebeuren. Hoeft van mij ook niet, ik ben blij met mijn curves. Maar asl ik dit zie, wordt ik wel jaloers! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Iedereen zijn of haar lichaam is mooi! Ik zal nooit curvy worden waarschijnlijk, dat is mijn bouw weer niet! :-)

   Verwijderen