PERSONAL | Photodiary week 50

zondag 14 december 2014


En week 50 is alweer voorbij! Na vandaag althans! Vandaag ga ik 's ochtends nog even werken en 's middags ga ik lekker nog even sporten. De rest van de dag staat in het teken van ontspanning want dat had ik echt even nodig na deze week. Gelukkig is er goed nieuws! Dit is de laatste week voor de kerstvakantie en daar ben ik echt heel erg blij mee, lekker Kerst vieren en genieten van de vrije tijd. Ik vind het al een heerlijk idee dat ik elk moment van de dag kan sporten dan, zonder afhankelijk te zijn van tijden met school enz! Afgelopen week heb ik weer genoten en ging ik onder andere naar de Primark in Den Haag. Benieuwd naar week nummer 50?


's Ochtends vroeg in de trein. Het was deze week wel een beetje dramatisch weer dus kroop ik lekker in mijn sjaal. Wat ik doe in de trein? Stomme selfies maken en gekke bekken trekken! - Ik kreeg deze geweldige laarsjes binnen. Ik had op social media al gevraagd welke schoenen ik moest bestellen en deze zijn het uiteindelijk geworden. Nu heb ik onwijs slecht nieuws (voor mijzelf althans). Ik pas ze namelijk niet! Maat 39 is te groot en drie keer raden.. maat 38 is te klein en helaas hebben ze geen 38,5! Zo balen..


Een paar weken terug kreeg ik dit onwijs leuke spelletje binnen. Na een kort dagje spelen was ik het hele spel alweer vergeten en lag hij ergens in een hoekje stof te happen. Serieus, ik vergeet altijd dat ik nieuwe dingen heb gekocht. Ik heb het spelletje weer uit de kast gepakt en heb er heerlijk op gespeeld. - Na het sporten heb ik altijd berenhonger maar ik vind het zonde om weer veel eten naar binnen te werken. Ik neem vaak wat magere kwark met cornflakes. Die witte stipjes is eiwit en natuurlijk doe ik er een klein beetje hagelslag bij voor de smaak (oeps).


Van mijn vriendje kreeg ik een cadeautje voor Sinterklaas en gewoon zomaar. Wat erin zat was het boek van Mascha! Ik volg Mascha al erg lang en kijk veel naar haar vlogs. Haar boek leek me heel erg leuk om te lezen en ik had het boek eigenlijk pas voor Kerst gevraagd maar mijn vriendje was denk ik in een lieve bui! - Ik maakte wat foto's met mijn nieuwe camera van de Hema, daarover komt later een artikeltje online!


Op donderdag ging ik weer naar een heerlijke opening van de Primark. Het was onwijs kloteweer maar dat kon de pret niet drukken. De winkel opende in Den Haag en het filiaal telde maar liefst 3 etages! Althans, begane grond en dan nog 1e en 2e. Vol met kleding voor iedereen en natuurlijk heb ik weer foto's gemaakt. Dat komt later online! - Gewoon een selfie! Ik hou van dit soort combinaties, ik vind het echt 'mij'.


Heerlijk een kaarsje aan terwijl ik druk aan het werk was. Dit geeft toch echt een winters gevoel en dat vind ik stiekem toch wel fijn. De kaars heeft de hele dag aangestaan en hij is nog niet eens op, heerlijk! Het is trouwens een variant van de Primark! - En in de sportschool doe ik af en toe ook mee met mijn vriend (buiten Kayla om). Ik doe dan krachttraining en ook dit soort dingen. Mijn vriend wilde foto's maken terwijl ik bezig was omdat het er zo stoer uit zag! Powerrrrrr. Wat is het leukste wat jullie deze week hebben gedaan? Ik vond het leukste de Primark opening! Geniet allemaal van jullie zondag! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

10 opmerkingen
 1. Leuk om te zien! Dat met die schoenen heb ik ook vaak, maar dan met 37 en 38. De oplossing? Een zooltje in de grootste maat stoppen, werkt super! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat balen dat je laarsjes net niet de goede maat zijn.. zo irritant als je er net tussen zit! Haha ik zit de laatste tijd ook weer met mijn nintendo ds te spelen! En ik heb zo'n respect voor jou met al dat sporten!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo balen van die laarsjes, ze zijn te leuk!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke foto's weer =)
  Het is echt een super leuk boek van Masha !
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waar zijn deze laarsjes op de foto van? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Die laarzen zijn zo leuk! Ik haat het als je het dan met tussenmaten moet zien te doen.. X

  BeantwoordenVerwijderen