PERSONAL | Photodiary week 51

zondag 21 december 2014


En week 51 is alweer voorbij! Het einde van het jaar is bijna in zicht! Ik heb vanaf gister officieel Kerstvakantie en ik ga er heerlijk van genieten. Deze week was druk met dingen afronden maar ook weer vol met leuke dingen. Maandag had ik wat heel erg leuks in hoofddorp, ik uploadde mijn laatste (!) shoplog van al mijn USA aankopen, ik verstopte mezelf in een stal en ik had in het weekend echt een aanfluiting toen mijn vriend en ik naar een leuke Kerstmarkt wilde gaan. Benieuwd naar mijn hele week? Lees dan snel verder!


Zondag- op maandagnacht was ik ontzettend ziek. Ik baalde als een stekker want de volgende dag had ik iets heel leuks op de planning. Gelukkig voelde ik me in de ochtend al een stuk beter. Ik deed/doe namelijk mee aan de blogger battle van Cachicci! Ik mocht in de showroom items uitkiezen om een outfit samen te stellen (mochten jullie het herkennen, Roy Donders doet hier zijn inkopen). Zelf had ik wat schoenen mee en een leren jasje en zo heb ik een outfit bij elkaar gecombineerd. Het shirt en de rok komen uit de showroom. Ik vind mijn outfit echt awesome geworden en ben erg benieuwd wie de winnaressen zullen zijn, want er waren zo onwijs veel leuke outfits! Alle outfits kun je vinden op het Instagramaccount van Cachicci (hier).


Op school was het gekte. Ik was met een medestudentje druk bezig met het afronden van de laatste opdracht voor de vakantie. Het is een decor voor het verhaal 'de nieuwe kleren van de keizer'! Het was flink stressen en ik dacht af en toe echt dat ik gek werd. Het is echt lastiger dan je denkt! Wij hebben overigens surreƫel als uitgangspunt, vandaar de rare vormen etc. Gelukkig kon ik flink stoom afblazen in de sportschool. Ik had deze week een flink lekkere training waarbij ik zelfs boven de 600 kcal. uitkwam, dat vond ik best stoer om te zien! Maandag komen er uiteraard weer foto's online van mijn veranderingen met Kayla.


Mijn vriend en ik zijn allebei gek op kerst dus afgelopen woensdag besloten we om een rondje te doen door een tuincentrum. Gezellig met allemaal bomen en kleine dorpjes, zo leuk! Ik moest natuurlijk even in de Kerststal gaan staan en ook keek ik mijn ogen uit bij dit Kerstdorpje. Ik kan me echt niet voorstellen dat er mensen zijn die dit elk jaar weer op- en afbouwen! Wat een werk..


Mijn laatste shoplog van mijn aankopen van in de USA kwam online. Ik laat in deze shoplog mijn laatste kledingaankoopjes zien. Zomerkleding, jasjes en schoenen komen voorbij. Alle vlogs zijn voorbij en nu helaas ook alle shoplogs, balen! Je kunt alle filmpjes op mijn kanaal hier vinden.


Gister had ik zin om weer eens knalrode lipstick op te doen en eigenlijk vind ik het toch wel erg leuk staan, vaker weer doen dus! Samen met mijn vriend ging ik op pad naar het Amsterdamse bos, ik had namelijk gehoord dat daar een leuke Kerstmarkt zou zijn en daar hadden we allebei wel zin in. Eenmaal daar (we waren iets te vroeg) was er echt helemaal niks aan. Het was heel erg klein en eigenlijk was er niks leuks te zien, zo jammer! Gelukkig zijn we daarna nog ergens wat gaan eten en kwamen we terecht bij een schaatsbaan waar een pop-up store stond van Roy Donders zijn zus, en raad eens, ze stond er ook nog! Heel grappig om te zien (ja ik volg Roy Donders, hahaha). Wat was jullie hoogtepunt van de week? Ik ben benieuwd! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

11 opmerkingen
  1. Leuke foto's weer! Je outfit van die Chachicci battle is echt tof inderdaad! Gave rok ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke week :). Altijd leuk om te lezen. Ik vind zo'n sporthorloge zo gaaf! Mijn hoogtepunt was het bezoeken van een kerstmarkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's allemaal! En die blogger challenge ziet er gaaf uit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super leuke foto's die nike's zijn het super mooi !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke week en jammer van die markt!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ollie your lipstick and your shoes are beautiful ! Love them !

    Kiss ! yuyu
    http://www.yuyufashionbook.com/

    BeantwoordenVerwijderen