EVENT | Opening Shoeby flagship store Den Haag

dinsdag 2 december 2014


Afgelopen week ging er een onwijs grote Shoeby open in Den Haag. Een zogenaamde flagship store opende namelijk haar deuren op zaterdag 29 november. Op de vrijdagavond ervoor mocht ik exclusief alvast een kijkje komen nemen in deze winkel. Nu hoor ik jullie denken: Shoeby? Shoeby ja! Er zitten ondertussen flink wat winkels door het land verspreid en er zit er zelfs eentje in Purmerend (waar ik woon). Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik nog niet eerder in een Shoeby was geweest, maar ik was onwijs nieuwsgierig naar deze supergrote winkel. Ik vond de winkel echt prachtig en mijn designerhartje ging er sneller van slaan. Benieuwd naar de foto's?


De winkel telt een vier verdiepingen. Beneden vind je vrouwenkleding, beauty en pashokjes. Op de eerste etage vind je aan de ene kant vrouwen- en aan de andere kant mannenkleding en voorin de winkel kinderkleding. Maar dit is niet alles, deze winkel heeft namelijk iets meer te bieden dan kleding.


Een verdieping hoger is het zogenaamde barista cafe'tje van Shoeby. Hier kun je tijdens het winkelen heerlijk even rustig bijkomen of even zitten. Je kunt vanaf hier ook makkelijk de winkel in kijken en zo heb je dus overzicht over het winkelend publiek (of je man over jou, hihi). We hebben hier de vrijdagavond ook een lekker smoothie gedronken met een stukje brownie. En helemaal bovenin de winkel zijn dingen die ik zelf nog nooit ben tegengekomen in de winkel. Aan de ene kant staat een printer en aan de andere kant staat er een laserprinter. Beide zijn altijd aanwezig in de winkel en waren er niet alleen speciaal voor de opening. Je kunt zo elk kledingstuk persoonlijk maken door er een tekst op te laten zetten of zelf een afbeelding customizen, alles is mogelijk. Achterin de winkel zit nog een geheel atelier waar je al je kleding kan laten vermaken (gratis) naar wens. In ieder geval flink wat extra'tjes wanneer je aan het winkelen bent. Ik vond het in ieder geval een prachtige winkel en heb ook wat moois mogen uitkiezen om mee naar huis te nemen. Ik heb iets uitgekozen wat ik uiteraard later aan jullie laat zien! Wat vinden jullie van de winkel en zijn jullie al bekend met het merk Shoeby? Ik ben benieuwd! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

14 opmerkingen
 1. Waauw wat een mooie foto's heb je gemaakt! Geweldig leuk verslag om te zien en te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke foto's! Ik ben zelf nog helemaal niet bekend met Shoeby maar het ziet er tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een gave zaak is het geworden zeg! Ziet er top uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er echt super leuk uit, zo jammer dat ik niet kon!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's! Zo grappig om te zien hoe andere foto's jij gemaakt hebt dan ik, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf! Een printer, dat is een leuk idee zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Whoa die is groot! Ben ik niet gewoon van die winkel :D

  BeantwoordenVerwijderen