NAILFRIDAY | OPI GelColor behandeling

vrijdag 12 december 2014


Al eerder werd ik benaderd door Treatwell. Ik onderging toen een harsbehandeling maar nu koos ik voor iets heel anders! Harsen is toch niet echt nodig in de winter, dat zijn behandelingen die je voornamelijk in de zomer ondergaat. Het artikel kun je overigens hier vinden. In het kort is Treatwell een boekingswebsite voor body, health and hair. Alle behandelingen staan op een website verzameld en je kunt op de website gemakkelijk salons, kappers etc. in jouw buurt vinden, een overzichtje hebben van de prijzen en via de website boeken én betalen. Met een paar klikken kun je zo gemakkelijk een afspraak maken voor jouw gewenste behandeling, ik vond het in ieder geval heel simpel en overzichtelijk om zo een afspraak te maken. Welke behandeling ik deze keer koos? Gelcolor nagels by OPI! Benieuwd naar mijn ervaring en resultaat? Lees dan snel verder.


De behandeling is eigenlijk redelijk simpel en met een halfuurtje sta je buiten met perfecte nagels. Bij binnenkomst werd ik ontvangen met een kopje thee en mocht ik plaats nemen op de stoel. Ik kreeg een duidelijk uitleg over wat er ging gebeuren en we begonnen de behandeling met het reinigen van de handen, zodat je handen superschoon zijn en de gelnagellak goed hecht. Na het handen wassen begonnen we met het eerste laagje lak aan te brengen, dit was eigenlijk nog niet echt lak, maar een speciaal spul zodat de gel zou hechten aan mijn nagels. 

Vervolgens begon het eerste laagje gel, de basecoat. De basecoat wordt aangebracht net als normale nagellak en moet vervolgens voor 30 seconden onder de speciale lamp waardoor de gel uithardt. Nadat beide handen zijn gedaan mag je een kleurje uitkiezen. Er was keuze uit ongeveer 10 kleurtjes bij deze salon. Ik koos voor een dieprode kleur, omdat ik dat de meest gangbare kleur vond. Het volgende laagje wordt hetzelfde aangebracht als nagellak en het voelt ook hetzelfde alsof je je nagels aan het lakken bent. De kleurlak wordt twee keer aangebracht en moet ook twee keer onder de lamp, zo wordt het een dieprode kleur zonder dat je je nagel er doorheen ziet. Als laatste wordt je nagel afgemaakt met een doorzichtig laagje topcoat en dan zijn je nagels helemaal klaar. De behandeling werd nog afgemaakt met een korte handmassage en mijn nagelriemen werden nog ingesmeerd met olie.


De behandeling voelt een beetje zoals nagels lakken, maar toch is het proces iets anders omdat je nagels steeds onder de lamp moeten. Het proces gaat snel en je staat zo weer buiten. Als het goed is houdt de gel zo'n twee weken, dus ik ben benieuwd hoe het er over twee weken uitziet!  De specialist zei dat de gel beter houdt wanneer je sterkere nagel hebt en indien ik die heb hoop ik dat het twee weken netjes blijft zitten. Zouden jullie eventueel nog willen zien hoelang de gel blijft zitten? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 


Dit artikel is geschreven in samenwerking met Treatwell.

14 opmerkingen
  1. Wat leuk dat je een gelbehandeling hebt gekozen. Ziet er super pretty uit! Ik ben wel benieuwd hoe lang de gel precies blijft zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je nagels zijn echt mooi gedaan! Leuk om te lezen x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben gek op de OPI gellak! Blijft in mijn geval altijd mooi zitten! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij blijft zeker goed zitten! Mijn nagels groeien helaas wel wat snel waardoor ik wel uitgroei heb!

      Verwijderen
  4. Waauw die nagellak in dat potje ziet er zo mooi uittt! Je nagels zien er trouwens ook heel mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lijkt me echt leuk om een keer te laten doen! Heel erg mooi ziet het er uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben hier echt onwijs benieuwd naar. Lijkt me echt heerlijk dat je je nagels dan niet steeds hoeft bij te werken. Het resultaat ziet er bij jou echt heel mooi uit! En fijn ook dat het zo snel gebeurd is. Als ik mijn eigen nagels (gewoon) lak, ben ik vaak langer bezig, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben officieel jaloers! Ik wil al zo lang acryl nagels hebben, aangezien ik zelf hele korte nagels heb... maar ik vind het gewoon veels te duur! Wat gaaf dat jij het wel hebt gedaan! Vind het resultaat ook echt prachtig, nu alleen nog hopen dat het ook lang blijft zitten! Liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit is puur gelnagellak. De nagels daaronder zijn gewoon mijn echte nagels dus geen nepnagels zeg maar! :-)

      Verwijderen
  8. Ah gaaf zeg! Leuk om een keer te proberen!

    BeantwoordenVerwijderen