VIDEO | Shoplog Amerika deel 1 (cosmetica, voedsel en meer)

maandag 3 november 2014

Er was even een korte radiostilte op mijn blog, maar vanaf vandaag ga ik er weer tegenaan. Na mijn thuiskomst heb ik erg veel last gehad van mijn jetlag (eigenlijk nog steeds) en heb daarom besloten om even een korte pauze in te lassen zodat ik even wat rust had. De vakantie was geweldig en jullie zullen vast nog wat foto's voorbij zien komen op mijn blog (dus jullie zijn gewaarschuwd, hahaha).


Ik heb drie shoplogs op de planning, waarvan nu de eerste! Dit keer laat ik de overige spulletjes zien. Hieronder kun je denken aan cosmetica, voedsel (bakproducten) en meer. De video duurt wat lang maar ach, het is gewoon leuk om te kletsen over spulletjes en alles aan jullie te laten zien. Hieronder staan foto's van alle spulletjes als je geen tijd/zin hebt om de shoplog te bekijken en hierboven kun je natuurlijk gewoon de video bekijken!


Mochten jullie vragen hebben over alle spulletjes kun je hieronder een reactie neerzetten, dan reageer ik erop! Mocht je iets meer willen weten over alles kun je het eventueel even opzoeken in de video. Dit was in ieder geval het eerste gedeelte van alle aankopen die ik heb gedaan. Ik hoop dat jullie zin hebben in de rest van alle video's! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

13 opmerkingen
  1. Wat een leuke spullen zeg! Ik ben al zo lang op zoek naar die EOS lipbalm, maar die is in Nederland helaas
    nergens in de winkel te krijgen. Ben ze wel een keer tegen gekomen op een Nederlandse site, maar daar
    vroegen ze er 14 euro per stuk voor. Dat vond ik net iets te gek voor een lippenbalsempje, haha.

    Liefs,
    Chanelle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat ben je goed geslaagd daar in Amerika! En dan nog te bedenken dat dit nog lang niet alles is. Ben heel benieuwd naar de volgende shoplog en ook naar je vlogs!! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeeh, hele fijne aankoopjes, ik ben benieuwd naar de rest!

    xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, wat een heerlijke shoplog! Je bent meer dan perfect geslaagd. Verschrikkelijk die jetlag he, ik had er ook dagen onwijs veel last van..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het is echt vreselijk, ik heb er nu nog steeds last van en het is morgen een week geleden :-(!

      Verwijderen
  5. Waauw, wat een toffe aankoopjes! Ben nu al jaloers haha. Ik zou ook dolgraag weer eens gaan shoppen in Amerika, er zijn zoveel dingen die ik daar wil kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super leuke aankopen heb je gedaan! Ik wil ook graag weer eens terug naar Amerika :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw wat veel! Jij kan denk ik de komende jaren wel vooruit met die lippenbalsems. Die van eos vind ik super schattig. Ben benieuwd naar je anderen shoplogs en al je foto's :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Whuuut die nagellak is goedkoop daar :D En ik wil toch even zeggen dat ik je vlogs onwijs leuk vind om naar te kijken! (normaal haat ik die dingen maar jij brengt ze echt interessant :D)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. OMG als dit alleen nog het cosmetica, eten en overige producten gedeelte is...
    Haha dat beloofd wat!
    Superveel zeg, heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk om te zien! Ik ben vier jaar terug in Florida geweest en ik herken me echt in jou ervaringen. Bath & body works bijvoorbeeld, ik keek er naar uit om er naar toe te gaan maar het viel een beetje tegen. De grote supermarkten vond ik wel echt geweldig!
    In Florida vond ik alles zo groots, grote winkels, grote auto's alles groot ! Mooie ervaring.

    BeantwoordenVerwijderen