LIFE | Mijn nieuwe kledingwalhalla-hoekje

dinsdag 28 oktober 2014


Een tijdje geleden was ik mijn kamer helemaal zat (klik hier voor mijn 'oude' indeling). Het liefst zou ik graag al een plekje voor mijzelf willen maar financieel is dit nog niet mogelijk, omdat ik nog student ben. Ik vind een kamer niet echt een upgrade omdat ik hier vlakbij naar school ga en ik zelf ook op een kamer zit. In de plaats van me te irriteren aan mijn kamer was ik vastbesloten om het om te gaan gooien. Ik moest een plek hebben waar ik kleding kon hangen omdat het niet meer in mijn lades van mijn bed pastte. Ik ging samen met mijn vriend naar de Ikea en kwam thuis met wat nieuwe spulletjes. Wat ik in ieder geval zeker wist was dat ik graag een kledingrek wilde.


Op internet keek ik alvast wat rond en zag bij de Ikea genoeg leuks. Op mijn lijstje stond een kledingrek en iets van een kledingkast waar ik kleding in kon hangen en leggen. Ik heb zelf een hekel aan kasten in mijn kamer en heb het liefste al mijn muren zo leeg mogelijk, maar ik moest er nu toch echt aan geloven. Eerst wilde ik graag een wand met alleen maar kasten, maar dit was erg prijzig. Na wat speuren op Pinterest wist ik het zeker, het werd de herkenbare kast met vakken en een kledingrek tegen elkaar aan.


Ik koos voor de kast met 8 vakken waarvan ik de onderste zou vullen met van die manden zodat de spullen uit de lades van het kastje die er eerst stond daarin zouden passen. Ik vond het ook wel leuk om onderaan twee manden te hebben. In de kast heb ik wat spulletjes geplaatst die eerst op mijn kastje stonden. Ik wilde de kast niet te vol hebben dus heb alleen wat waardevolle spulletjes neergezet. Het kastje kostte €49,95, de mandjes waren €4,49 per stuk, de hangers waren €3,59 per 8 stuks, het kledingrek kostte €8,99 en de cactusjes waren €2,99 per drie stuks. De potjes heb ik los gekocht maar ik weet niet meer wat die kostte! Ik ben in ieder geval superblij dat ik mijn kamer nog iets heb omgegooid zodat het lijkt alsof ik toch in een andere nieuwe kamer zit. Hoe bergen jullie je spullen op, hebben jullie ook een kledingrek of een hekel aan kasten? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

24 opmerkingen
 1. Ik vind die kasten van de Ikea ook erg leuk! Mooi met het kledingrek er naast!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk gedaan! Ziet er heel gezellig en overzichtelijk uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit! En leuk met die cactusjes, heb ik zelf laatst ook aangeschaft!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kamer heb je ervan gemaakt!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is echt heel erg leuk ingericht! Mooi ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeeh wat leuk zeg! Heb zelf ook altijd zo'n zin om alles om te gooien. Ik had voorheen zelf ook altijd een kledingrek om mijn kamer, maar nu deel ik een Pax kast van de Ikea met mijn vriend. Toch mis ik mn rekje wel hoor, vooral nu ik jouw kamertje zie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel gaaf! Waar heb je die cactussen gekocht? Ik vind ze super leuk :)

  Liefs,
  Kiki // chicksaboutfashion.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaah zo mooi!


  http://shopaholicoverhere.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er allemaal heel mooi uit. Het is zijn net van die pinterest foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk gedaan zeg! Dit is echt zo'n hoekje waar je de hele tijd in wilt rommelen en vertoeven :) Ga ik onthouden, misschien leuk voor als ik een groter huisje heb.

  x Wilmke - www.winwonderland.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk, ik heb bijna exact hetzelfde op mijn kamer. Exact hetzelfde rek en dan een expedit kast van vijf hoog er naast. Vind ik wel handig én mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuk zo! Ik wil ook zeker later een kledingrek hebben! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat ziet er zo leuk uit!
  Die cactussen staan trouwens leuk in het kastje! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ontzettend mooi. Nu wel zo netjes opgeruimd houden he?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het ziet er echt heel mooi uit Roshelle! Ik heb zelf een kledingrek een ook een kledingkast.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh zo leuk! Dat ziet er echt super mooi uit!
  Liefs, <3

  BeantwoordenVerwijderen