SPORTY | Update Kayla Itsines, ik ga weer van start!

maandag 17 november 2014


Herinneren jullie je het nog? Sportieve en gedisciplineerde Roshelle van een paar weken geleden die ongeveer 6 keer per week in de sportschool stond? Ja, na de vakantie was die Roshelle ver te zoeken. Ik had met mijzelf afgesproken om te genieten in Amerika en zeker om geen eten te laten staan, ik wilde daar gewoon alles proberen. Ik heb redelijk gezond gegeten, maar donuts, pizza's en heerlijke koekjes en snoepjes gingen er ook wel in af en toe. Na de vakantie voelde ik me weer ietsjes 'dikker' als in: de spieren die er voor de vakantie zaten zitten wat verstopt onder een laagje vet. MAAR, vanaf morgen wil ik er weer tegenaan. Benieuwd hoe ik weer ga starten?

Dit waren de laatste foto's die ik plaatste, dit was het einde van week 10.

Natuurlijk ga ik weer met Kayla beginnen. Ik wilde in eerste instantie gewoon verder gaan met waar ik gebleven was, maar geloof me, dit gaat niet. Je conditie en kracht gaat in een korte tijd ontzettend achteruit als je dit niet bijhoud. Ik ben na twee weken terug te zijn van vakantie weer de sportschool ingedoken, maar die 8 kg gewichten die ik voor de vakantie gebruikte kreeg ik nu amper de lucht in. Ik heb daarom besloten om weer te starten vanaf week 1! Gewoon weer rustig opbouwen en misschien af en toe een week overslaan (dus bijv. van week 1 de sprong verder maken naar week 3), zo kan ik weer wennen aan alle oefeningen en langzaam weer het gewicht opkrikken!

Dit was ik op de eerste dag van mijn vakantie - Een lekker tussendoortje in de USA.

Nu is mijn vraag aan jullie of jullie het nog steeds leuk zouden vinden om mij te volgen, omdat ik weer vanaf voorafaan start. Ik ben wel weer van plan om wekelijks foto's te plaatsen (weer op de maandag) en gewoon weer alles bij te houden zoals ik dit eerst ook deed. Na deze guide, wil ik echt verder met guide nummer twee! Dat is week 13 tot en met 24. Laten jullie even weten of jullie het leuk vinden als ik weer updates plaats? Ik zal het duidelijk aangeven zodat niemand in de war raakt met de oude en nieuwe foto's! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

11 opmerkingen
 1. Ik vind het heel leuk om dit te volgen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed dat je weer opnieuw begint. Lekker bezig :D Houd ons vooral op de hoogte :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat lijkt mij erg leuk en daardoor ben ik ook gemotiveerder

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je dit plan weer gaat volgen! Ik wil het eigenlijk ook nog steeds gaan volgen, maar voor nu vind ik de Blogilates oefeningen weer ff leuker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je veel discipline! Super goed van je :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes! en die koekjes zien er lekker uit :')

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Good luck! Echt knap van je dat je het weer oppakt! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. echt goed dat je weer gaat beginnen! succes!

  BeantwoordenVerwijderen