VIDEO | USA vlog 4 | Naar de supermarkt en shoppen!

zondag 16 november 2014

Er staan inmiddels alweer drie vlogs online en vandaag is het tijd voor nummer vier! Vinden jullie dat het te snel gaat? Anders kan ik het wat minder vaak doen, bijvoorbeeld 1 keer in de week? Ik vond zelf twee per week wel prettig, zo hebben jullie (en ik ook) er langer plezier van! Deze vlog staat in het teken naar de supermarkt gaan en shoppen. Dit is de tweede video waarbij ik ook echt gevlogt heb tijdens het shoppen enz. Dit vond ik op het begin nog wat spannend!


Misschien hebben jullie overigens ook gemerkt dat het is stiller is op mijn blog. Er spelen wat dingen prive en ik ben wat afgeleid daardoor. Ik heb moeite met mijn te concentreren en ook om me er toe te zetten om blogposts te maken, ik heb er simpelweg even geen tijd voor op het moment. Ik hoop dat ik jullie daarom blij kan maken met de vlogs! Zo kunnen jullie toch een kijkje nemen achter de schermen en hoe ik echt in levende lijven ben, hahaha! Laten jullie weten hoevaak jullie een vlog per week willen zien? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

8 opmerkingen
 1. Aaaah door jou wil ik ook graag naar de USA, leuke vlog !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg! Toen ik in Florida was hebben we ook een aantal shopping outlets gedaan, maar helaas hadden we daar niet zoveel tijd voor! Die kleding items van Hollister zijn zoo leuk! En het jurkje wat je draagt in de vlog is echt onwijs leuk, die staat je echt perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha die koelkast lijkt echt op maat gemaakt voor die Arizona fles :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is het toch een heerlijk land hé, dé ideale vakantiebestemming.
  XF

  BeantwoordenVerwijderen