NEW IN | Heerlijk DS-spelletje voor koude herfstdagen

zaterdag 29 november 2014


Jullie kennen het vast wel. Je wordt wakker, doet de gordijnen open en je raadt het al: regen, regen en nog eens regen. In de herfst zitten we meer binnen, steken we wat vaker kaarsjes aan en kruipen we nog eventjes onder de dekens. Voor mij is de herfst altijd een rede om weer wat meer spelletjes te gaan spelen. Ik ben gek op de Sims, ik speel schietspelletjes op mijn Playstation en op mijn Nintendo DS speel ik lekker avonturenspelletjes waarbij ik niet al te veel na hoef na te denken. Ik bedacht daarom om weer eens een nieuw spelletje voor mijn roze DS te kopen zodat ik de herfst (en winter) weer even doorkan! Ik koos voor een oude klassieker, benieuwd naar het spel?


Vroeger heb ik dit spel zo ontzettend vaak gespeeld. Van 's ochtends tot 's avonds laat zat Donkey Kong in mijn, ik geloof, oude Nintendo. Ik vond het spannend en leuk en zelfs mijn moeder speelde dit spelletje gezellig met mij mee. Jaren gaan voorbij en natuurlijk ligt diezelfde Nintendo nu ergens in de kast. Toen ik dit spelletje in een nieuw jasje tegenkwam op OTTO besloot ik om even terug te gaan in de tijd en dit spelletje te bestellen. De naam is lekker toepasselijk: Donkey Kong Country Returns, en hij is ook nog eens in 3D te spelen, wat ik zelf een leuke toevoeging vind. Het spel is redelijk hetzelfde als het oude spel was, alleen is hij natuurlijk in een nieuw jasje gestoken. In het spel is het de bedoeling dat in een level bepaalde dingen haalt, zo verzamel je bijv. banaantjes, muntjes, ballonnen, puzzelstukjes en ook zoek je altijd naar de letters KONG. Wanneer je snel de levels doorgaat kom je deze dingen vaak niet tegen, maar als je wat beter zoekt zitten er nog veel meer dingen verstopt in de levels. Spelen jullie ook meer spelletje in de maanden wat het kouder en donkerder is? En wat speel je dan het liefst? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 


11 opmerkingen
 1. Ik ben zelf niet zo'n spelletjes persoon, het enige spel wat ik uren kan spelen is de Sims! Dit ziet er wel schattig uit, nog nooit zelf gespeeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet nog heel goed dat ik dit altijd bij oma speelde haha. Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, grappig! Ik heb nog nooit zoiets gedaan :P. Maar ik ben zelf enorm fan van woordspelletjes zoals wordfeud, wordon en ruzzle. Dat doe ik elke dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, wat grappig!
  Ik speel alleen maar de Sims, maar beter begin ik daar gewoon niet aan omdat ik dat de heeeele dag kan doen. Niet normaal :")

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me echt een leuk spel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Donkey Kong is zooo vet <3 Ik heb deze uitgespeeld voor de Wii, maar hij was wel lastig! En die roze 3ds, zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen