NAILFRIDAY | Combinatie van drie lakjes

vrijdag 28 november 2014


In Amerika heb ik wat lakjes gekocht, waaronder de meest rechter op de foto hierboven. Het is een basecoat, een topcoat en hij maakt je nagels ook nog eens sterker. Nu ben ik zelf niet zo'n voorstander van een base- en topcoat, puur uit luiheid. Ik vind het vervelend om drie (of zelfs vier) keer mijn nagel te lakken en dan uren niks te kunnen doen omdat het dan moet drogen. In ieder geval is deze ietsjes anders, hij droogt onwijs snel en nog een groot voordeel, mijn nagels blijven bijna een hele week goed! En dat is fijn, want voordat ik deze gebruikte was het toch na twee dagen alweer niet helemaal zoals ik het zou willen, met kleine stukjes nagellak die dan verdwenen waren. Vandaag lakte ik mijn nagels met deze drie lakjes. Benieuwd hoe dit er uitziet?


Het holographic achtige nagellakje liet ik al eerder zien op mijn blog maar ik heb hem nog iets mooier gemaakt met de glitternagellak van Sally Hansen, waarvan een laagje genoeg is. Vervolgens heb ik deze look afgemaakt met een laag topcoat van OPI. Wat overigens een goede tip is, is dat je wanneer je je nagel lakt aan het einde van je nagel even je nagel moet 'sealen' zodat je nagellak niet snel 'chipt'! Dit werkt bij mij heel erg goed! Zo blijft je nagellak simpel gewoon heel erg goed zitten. Wat vinden jullie van deze combinatie? Ik vind hem ook wel geschikt voor Kerst eigenlijk, lekker glitterig! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

13 opmerkingen
  1. Aah wauw dit is inderdaad echt mooi! Zeker voor de feestdagen, dan houd ik wel van een beetje glitter en shine :D
    Liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er mooi uit zo! Ik lak mijn nagels meestal wel met vier lagen: twee keer de kleur en 2 keer topcoat. Maar het droogt best snel, want ik heb van die Dry Drops van Hema en dan drogen ze echt 100 keer sneller! Dus aanrader! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb die zelf ook inderdaad, maar vind het zo irritant dat mijn handen dan helemaal vettig worden van dat spul!

      Verwijderen
  3. Ziet er echt super mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er super mooi uit ja!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel erg mooi :)! Zeker iets voor Kerst.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke kleurtje! Ik wou dat ik hem had, zou misschien goed bij mijn galajurk passen! (Ja ik zit nu met mijn jurk tegen het scherm)

    BeantwoordenVerwijderen