NEW IN | Neppe invisibobbles

vrijdag 24 oktober 2014


Kennen jullie ze? De invisibobbles. Haarelastiekjes die eruit zien als kinderspeelgoed maar ideaal zijn voor je haar. Het maakt je haar niet stuk, je krijgt geen hoofdpijn van je hangende knot op je hoofd en het belooft ook nog eens geen knikken in je haar achter te laten na een lange tijd dragen. De echte kosten maar 0,80 per 3 stuks, maar ik zag ze toevallig bij de Big Bazaar liggen afgelopen week en voor die paar cent kon ik ze wel even testen omdat ik nogal last heb van hoofdpijn met mijn vele haar wanneer ik het in een knot draag! Benieuwd naar mijn korte review? Lees dan snel verder!


Zo ziet de bobble eruit in mijn haar. Ik draag mijn haar meestal in een knot of staart, en wanneer ik een knot draag is de bobble bijna niet te zien. Ik heb best gekke patroontjes gekozen maar het maakt mij eigenlijk niet zo veel uit! De originele zijn overigens wel verkrijgbaar in transparant. Ik vind het overigens erg makkelijk werken, je draagt hem er zo in! Het eruit halen is wel iets lastiger vind ik, hij blijft een klein beetje hangen in mijn haar.


En dit is de bobble na een keertje dragen. Ietsje uitgerekt zoals je kunt zien maar ze gaan langzaam weer terug naar hun (bijna) originele vorm. Zo strak als je ze net koopt worden ze niet meer, maar als je eens in de zoveel tijd eens nieuwe moet kopen is dat niet zo een probleem. Ik heb geen foto's van met en zonder de deuken in mijn haar, omdat het bij mij nogal lastig is te zien vanwege mijn krullen. Op internet zijn vast foto's te vinden hiervan! Ik vind het in ieder geval top. Ze zitten erg lekker en losjes in mijn haar wat voor mij heel erg fijn is! Kenden jullie deze bobbles al en wat lijken deze dingen jullie ook fijn? Love, Roshelle.


Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

6 opmerkingen
 1. Wat een fijn product lijkt me dit toch. Wel jammer dat ze uitrekken, maar dat is eigenlijk wel logisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn elastieken raken langzaam op, dus het is tijd voor nieuwe! Leuk om te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik bijna geen elastiekjes ofzo maar ze zijn wel handig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er nog nooit van gehoord! maar het lijkt me wel handig :D

  love, Turn it inside out

  BeantwoordenVerwijderen